14.03.04
XMAG BŘEZEN 2004

Poté co jsme si užili s hvězdou světového kalibru Carlem Coxem, posadili ho na letadlo a poslali zpátky do Londýna, jsme se zase vrátili do našich luhů a hájů, kde chtě nechtě stále kraluje DJ Tráva a jeho punková osobnost. Při přemlouvání Trávy k rozhovoru si už leckterá redakce za poslední 2 roky  vylámala zuby. Nám se to konečně opět podařilo a na čtyřech stranách nám vysvětluje aféru, kdy chtěl úplně skončit s hraním, přiznává se k drogovým experimentům během hraní i mimo a nechává nás nahlédnout do svých duševních útrob. 
Kromě rozhovoru nám DJ Tráva namixoval 2 CD. Prvním z nich je vlastně  finální "Zelený Mix", který uzavírá a triumfuje předešlé barevné mixy: žlutý, modrý a červený. Nevěřili jsme, ale je lepší než všechny předtím. Druhé bonusové "Deep Up"  CD se neváže na žádný styl, ale chytí vás a vytáhne pěkně vysoko.. 

Během již zmiňované návštěvy Carla Coxe v Čechách se náš produkční tým od něj nevzdálil ani na krok. Dobrá přiznáváme, koupelna a toaleta zůstala i pro nás tabu. Ale vetřeli jsme se i do limuzíny s fešnými děvčaty a pečlivě zapisovali a nahrávali Carlovi dojmy z celého pobytu u nás. Kdo chce tuto megastar poznat blíže ať pozorně čte v obsáhlé reportáži.

Pamatujete jak DJ Skipworker slíbil, že pokud bude hrát na párty s Carl Coxem tak ukončí svojí kariéru? Myslíte, že dodrží svoje slovo? Tak čtěte rozhovor v rubrice Zočí Voči. Smutná reportáž je o dalším úmrtí v klubu. Košický Arzenál shořel a my víme proč!

Dále na vás samozřejmě čekají recenze na nové desky, alba, singly,  rozhovory či profily s těmi co za poslední měsíc něco dokázali: Cari Lekebush, CJ Bolland, Danny Rampling, Aquasky, Plump DJs, Skyline ..

CD ZDARMA
2x DJ TRÁVA - POSLEDNÍ ZELENÝ MIX nebo DEEP UP party mix

www.xmag.cz