Roxy promotion uvádí:
15.01.04
Z E N

Special guest: Paul Rogers (sumsonic - UK)

Resident DJs: Joel Einhorn (roxy booking), Rai (roxy booking)

Chill Out: Lillou (roxy booking), Groof

uv decorations, videoanimation by Phase, lights and laser by Wildmusic

So 17.01.2004, 22:00 hod, Roxy
 

 První měsíc nového roku přináší jak jinak než i první Zen datovaný 2004 a obsahující několik mírných inovací. Tou první je absence Michaela Buriana, jenž získal svou vlastní noc Visage, druhou pak aktualizace rezidentů, kterými od nynějška budou DJové Joel Einhorn a Rai. 

Speciálním hostem lednového a vzhledem ke změnám i tak trochu premiérového vydání bude anglický DJ a producent Paul Rogers, často vystupující pod hlavičkou labelu a sdružení Sumsonic. Paul sám se taneční scéně věnuje od roku 1989, od kteréžto doby již stihl býti nejen Djem a producentem, ale kupříkladu i bookingovým agentem hvězd jako Carl Cox, Sasha, ad. V Djingu lze jistě mezi úspěchy počítat světové turné po boku Dannyho Howelse či Ministry of Sound rezidenturu v době největší slávy klubu. Co se produkování týče, úspěch desek Sumsonic u Djů i clubberů je snad dostatečným důkazem kvality. Právě té kvality neodolatelného mixu deep/progressive/techhouseu, jíž nám samotný Paul slibuje na vlastní uši dokázat právě v sobotu 17. ledna. Další hrající, tedy rezidenti Rai a Joel Einhorn, pak nabídnou sety na vysoké úrovni jim vlastní. Prvně jmenovaný je již dobře znám promyšlenými progressive-tech house sety při nichž se rozhodně nenudíte, druhý pak postupně gradujícím emotivní progressivem skvěle okořeněným živelnými breakovými vložkami.
Pro znavená těla i duše bude samozřejmě k dispozici chillout, tentokráte v decentně housovém duchu DJane Lillou a neméně příjemného kolegy Groofa. 

Vizualitu celé noci spolu se světly a laser show od divočáků z Wild Music oživí opět nové UV dekorace a videoanimace mágů z Phase. Lístky s 10% slevou lze rezervovat na adrese tickets@roxy.cz.