Roxy promotion uvádí:
13.01.04
IN DA BUSH - JUNGLE SESSION

djs: Ros (pl), Mad (pl), Ghonzales (roxy booking), Nitropunk (Nitrous & 2K), MC Mikee (pl)
breakbeat.cz chillout djs: Kaplick, Saku, Saboteur

pá 16.1. 2004 od 22:00

ROXY
Po prosincové Bushi s rakouským lineupem se můžeme těšit na další příjemnou, sousedskou jungle session - tentokrát s dji ROSem, který u nás již několikrát vystoupil (Punto azul, olomoucká Barumba), a také hostil naše domácí dje na svých pravidelných parties, dále MADem a rovněž s MC MIKEEm, kteří přijedou reprezentovat polskou drum'n'bassovou scénu. Z českých jezdců je navíc podpoří Ghonzales a duo Nitropank, pod kterým se skrývají djs 2K a Nitrous. V tématicky příbuzném chilloutu budou celou noc znít pomalejší zlomené beaty v podání breakbeat.cz djs Kaplicka, Saku a Saboteura. 

Nejen velkými zahraničními hvězdami je české drum'n'bassové ucho živo a tak se v pátek 16. ledna můžeme těšit na říznou jungle akci o devíti aktérech, u které vedle nabitého lineupu potěší i nižší vstupné!

ROS  (sabbia kru / addiction rec. 3city)
Ros je drum'n'bassově orientovaným vynilovým jezdcem už osmým rokem a mezi jeho největší ranné zásluhy patří spoluorganizování rozjezdu prvního polského obchodu s deskami "Analog record shop"; zároveň byl jeden z prvních djů, kteří ovlivnění legendárním labelem Good looking records začali hrát intelligent d'n'b a rozšiřovat ho mezi posluchače v Polsku. Mezi jeho další aktivity patří i projekt "Sabbia Kru", ve které snoubí svoje schopnosti s umem MCho, scratchera a take živých nástrojů. 
Od roku 1999 je v častém kontaktu s naší scénou, záhrál si v pražských klubech Punto Azul, v Mecce nebo Radosti FX, olomoucké Barumbě a v neposlední řadě odehrál set na Rádiu 1. S naší zemí ho pojí i remixérská činnost - V roce 2001 byl přizván ke hraní s jazzovými muzikanty J. Plutou (bubny) and K. Scieranskim (basa) a společně s dj EASTem nahráli remix pro projekt pražský Space Junkie, který později vydal jeden známý pražský label. 
Od roku 2001 je vlastníkem obchodu s deskami v polském městě  Gdynia - Addiction records a při té příležitosti rozjel úspěšnou noc téhož jména, na které hostil vedle českých djek Babe LN a IM Cyber, také Dreazze s Falconem (Citrus rec., NL) nebo například Liebera & MC Dabee (Od'esa).
Sám si, vedle zmíněných vystoupení u nás, zahrál  na mnoha místech po celé Evropě - v Dánsku, Berlíně a na Slovensku.