Roxy promotion uvádí:
17.12.03
Z E N

Special guest: Parks & Wilson (cosmack - UK)

Resident DJs: Joel Einhorn (roxy booking), Michael Burian (flesh/jpa)
Deep house chillout: Lillou (roxy booking), Mary Love 

UV decorations, videoanimation by Phase, lights and laser by Wildmusic

So 20.12.2003, 22:00 hod, Roxy
 

  "Michael's last attack!!!" je připsáno na letáčku k aktuálnímu vydání Zenu a je to opravdu tak. Prosincový díl bude tím posledním s Michaelem Burianem, jehož Wet'n'Hardová současnost již z trancovo progresivního zaměření celé noci, s níž byl pevně spjat, vcelku vybočuje. Rezidenty tak zůstanou Rai, který si vcelku nenápadně už nějaký ten čas drží pozici jednoho z našich nejzajímavějších DJs, spolu s Joelem Einhornem, další ověřenou tváří Zenu. Milovníci Michaelových rozjetých, vzrušením nabitých setů však nemusí mít žádné obavy. Přímo na tělo jsme mu ušili nový večírek Visage, slibující býti vskutku hot záležitostí. O tom jak moc, nás jistě se svým speciálním hostem, německým Wet'n'Hard objevem Eivenem Majorem, přesvědčí už na premiéře, konané 10. ledna 2004.

  Přítomností je však v tuto chvíli stále prosincový Zen. Na tom si, kromě Michaelova rozlučkového setu, budete moci poslechnout progressive s neodolatelnými break vložkami Joela Einhora a hlavně anglickou dvojici Parks and Wilson. Jejich sety překypující energií a zahrnující nejen progressive trance, ale i spoustu dalších příchutí včetně nu skool breaků či electra  si již měli možnost vychutnat ty nejlepší kluby na světě i známé festivaly a byl tudíž ten nejvyšší čas pozvat oba k nám. Obzvláště přidají li se i fakta, že P&W jsou jak úspěšní producenti oslovující DJe jako Dannyho Tenaglia (pod hlavičkou Tilt kupříkladu aktuálně vydali vynikající Left of Centre EP), tak remixéři (právě Danny Tenaglia, Dido, Karen Ramirez, a další).
  K oddychu i tanečnímu plynutí pak bude samozřejmě k dispozici deep house chillout, tentokráte v ryze dámském podání DJek Mary Love a Lillou. A abychom nezapomněli, Parks and Wilson Zen se koná 20.12.2003 v klubu Roxy, kde vizualitu celé noci opět osvěží speciální UV dekorace a videoprojekce by Phase i světla a laser show od Wild Music. Lístky s 10% slevou lze jako obvykle rezervovat na adrese tickets@roxy.cz.