25.11.03
SILVERF×CK 

Bolest, sex, styl, hudba a fantazie aneb klubový večer trochu jinak 
Directed by Hasta Luego [asta luego]
Start 21.00 
VSTUP ZDARMA

Ve čtvrtek 27. listopadu se v oblíbeném prostoru ABATON v ulici na Košince 8 nedaleko metra Palmovka odehraje výjimečný večer. Agentura Hasta Luego , která působí na domácí klubové scéně již déle jak šest let Vám přináší další originální večer na který asi hned tak nezapomenete... Hasta Luego je známa z poslední doby například takovými akcemi jako byl Funkomat s hosty z Monkey Business, nebo stále dosud jediným klubovým vystoupením Richarda Dorfmeister a MJ Cole a u nás. Vyprodané kluby a skvělá atmosféra se stala už pro Hasta Luego skoro pravidlem. Večer jménem SILVERFUCK je večerem, který je pozváním a poděkováním všem partnerům podporující projekty této agentury, stejně tak jako všem co se "jen" rádi baví a nechají se bavit. Večer pro všechny kdo se rádi podívají na to jak se dá skloubit kvalitní hudba s originálními až divadelními performance, které předvede kadeřnický salon, firma zabývající se výrobou slunečních brýlí nebo snad salon zabývající se propichováním všemožných částí těla..... Pokud Vás to láká věřte že Salon Joshua Vám přinese upravené a učesané pohledné hlavičky doslova na podnose až pod nos ..... vy pak třeba zauvažujete o tom že Váš kadeřník není ten pravý. Californské slunce a horké letní noci Vám rozpálí tělo v podání performance firmy Black Flys zabývají se výrobou kvalitních slunečních brýlí způsobem tak otevřeným, že se budete příjemně červenat. B ody Art studio Piranha Vás zase naopak zchladí rituálem plným bolesti a kultury těla s tím spojené 
Hudební stránka věci není od věci a tak se můžete těšit na HIP HOP a starý dobrý špinavý FUNK v jedné místnosti, v podání velmistrů gramofonového řemesla pánů KAT DEM A a WICH E. V druhé místnosti si přijdete na své pokud si rádi poslechnete 80tá léta ale tak trochu ELECTRO předělaná jak jinak než v podání toho nejelpšího Gigola u nás pana Dje ORBITH a, kterého doplní půvabná Slovenka BIJI . Poprvé to nemusí být vždy nejlepší, ale to v tomto případě rozhodně platit nebude protože Vám představíme námi velmi oblíbené ELCTRO v živé podobě v podání skupiny SCI*FI*PSI a našeho hosta ze Švédska pana Hakana Lidba . Jako malý bonus, protože máme rádi zimu a sníh jsme si pro Vás připravili luxusní snowboardové video FULL METAL EDGES od firmy GRENADE. 
Bary s příjemnými cenami, příjemné prostředí, hi tech hry které u nás prý dosud nikdo neviděl a nějaký ten dárek to všechno a mnohem víc na Vás čeká..... Vemte si !!! 
Těšíme se na Vás a nezapomeňte že nejen pro Vás je VSTUP ZADARMO .....

HASTA LUEGO
777 80 70 75 
777@mail.cz

PROGRAM: 
21.00 SILVER ROOM START 
22.00 BLUE ROOM START 
SILVER ROOM DJ's 
DJ ORBITH 
DJ BIJI 
SCI*FI*PSI - pure electro live 
BLUE ROOM DJ's 
HAKAN LIDBO - sweden - live elctro fusion 
DJ KAT DEM 
DJ WICH 
FULL METAL EDGES ( 21.30 SILVER ROOM ) - snowboard video 
První vystoupení zbožňováníhodných Electrobardů SCI*FI*PSI - (cca 22.15 SILVER ROOM) 
SALON JOSHUA SPACE FACE PERFORMANCE ( cca 23.15 SILVER ROOM) 
BODY ART PIRANHA PERFORACE ( cca 23.45 SILVER ROOM ) 
BLACK FLYS POLARIZED METAL NYLON ACT (cca 0.15 SILVER ROOM )