Roxy promotion uvádí:
27.10.03
Reason

Special guest: Moose (Oven Ready production - UK)

DJs: Loutka (jpa) + surprise DJ

So 01.11.2003, 22:00 hod, Roxy

lights by Technical Design, videoprojection by Phase, special atmospheric decorations

  Moussa Clarke aka DJ Moose je londýnským Djem, producentem a majitelem labelu Oven Ready, právě jehož barevná house/progressive/breakbeat kombinace roztančí vaše podzimně naladěné duše i těla na prosincovém vydání noci Reason. Jako DJ se může Moose pochlubit již dvanáctiletými zkušenostmi, hraním v těch nejlepších klubech po celém světě i častým vystupováním v nejrůznějších rádio show (ať Londýnské Kiss FM a MoS Radio, či pařížské Radio FG a Radio Nova). Neméně pak jeho biografii zdobí premiérový díl legendární mixované kompilační řady "Euphoria" (oceněn jako "1999 best compilation" Ministry Magazine Awards) i producentské úspěchy. Z těch zmiňme alespoň projekt "PF Project" a jeho "Choose life" příspěvek na soundtrack filmu Trainspotting, který zabodoval v UK TOP 10. Neméně zajímavá je také činnost remixérská, kde úctyhodný seznam "obětí" čítá jména jako Nitin Sawhney, Dave Matthews, Thick D, Monie Love, Afrika Bambaataa, Phats & Small nebo Adamski.
V současnosti se Moose věnuje hlavně producentské činnosti a vedení již zmíněného Oven Ready labelu. I přes ostatní aktivity však stále zůstává všestranným Djem, držícím si svou proslulou precizní techniku mixu, o čemž klub Roxy jistě přesvědčí již v sobotu 1.11. Vydatnou podporou našemu anglickému hostu bezpochyby bude DJ Loutka (jpa), jeden z toho mála DJs co si přízvisko "legendární" opravdu zaslouží, spolu s prozatím konkrétně nepotvrzenou náhradou za indisponovaného DJe Raie.
  Vysoký vizuální standard celé noci opět zajistí světlená show od Technical Design, Phase videoprojekce i speciální atmosférické dekorace. Lístky s 10% slevou lze jako obvykle rezervovat na adrese tickets@roxy.cz. Těšíme se na vás.