22.10.03
Open Century Beats 

Kronikář české taneční scény již píše další zápis. Je jím projekt občanského sdružení Pro Futurum a CZM Production - Open Century Beats, naplánovaný již na tento pátek - 24.10.2003.

OCB, jak by se dala zbrusu nová série akcí zkráceně přezdívat, představuje exhibiční průřez všemi hlavními styly elektronické taneční hudby, podpořený širokou (!) škálou živých nástrojů včetně MCs, kteří budou jamovat na společném pódiu s DJi. 

Tento večer si pochutnají opravdoví příznivci živé taneční hudby. 

Na Atmospheric Movin scéně a Techno scéně vystoupí následující djs: Lana, Technical, Emmitt (scratch exhibition), Cuba, Face, Astral Moveo, Slater, Pet Crusty, R-Man, Maraca S., Stoupa, Andrew K. a Picasso, které podpoří neméně zajímavý výčet instrumentalistů. 

Zazpívají MC Adrenalin, MC Vaant a MC Tomato, který zároveň zahraje na perkuse, Mataro na e-perkuse, saxofon rozezní Hodjohn, kytary rozbrnkají Lukas Ross a Pavel D. a speciálním hostem bude Zdeněk Plachý zahrajivší na baskytaru, perkuse a šamanské nástroje!

Hudba však není všechno. Extra světelnou show si připravují kluci z Wildmusic, projektor rozžhaví Phase a roztančí nás slečny z Diffent Dancers. Dekorace jsou samosřejmostí:) Dalším obrovským plus je vstupné, které činí naprosto směšných 50 Kč:)))

A kdeže se Open Century Beats koná?
Je jím prostředí bývalého starochuchelského kina, dnes známého spíše jako Klub Jahoda. 

Zruště všechny jiné plány a už tento pátek 24.10.2003 od 20 hodin v Jahodě!

Klubu Jahoda - Starochuchelská 192, Praha 5, Velká Chuchle

Jednoduchá doprava:
MHD : ze Smíchovského nádraží bus 179 (9 minut) do zastávky Kazínská přímo ke klubu, nebo linkami 129, 241, 243, 244, 255, 507 (8 minut) do zastávky Dostihová a dále 5 minut podle šipek.

vlastní doprava : na výpadovce Strakonická směrem z Prahy první odbočkou vpravo za pumpou Aral, rovně přes koleje a po 100 metrech jste před Jahodou.

Kaczer 
Open Century Beats crew
kopac.profuturum@centrum.cz
O.C.B. infoline : +420 606 271 462