Roxy Promotion,
dvoika.troika,
ext-dust present
25.09.03
SLIM SLAM DRUM  in da BUSH

Featuring very special guests from ram records: MOVING FUSION

Pátek 26.9.2003 @ FABRIC OSTRAVA
Sobota 27.9.2003 @ ROXY PRAHA

  Kooperace mezi pražskou Roxy a ostravskými sdruženími Dvoika.Troika a Ext-Dust vyústila v jednorázovou symbiózu dvou úspěšných drumandbassových nocí IN DA BUSH a SLIM SLAM DRUM. Jako speciální hosté byli pozváni MOVING FUSION, producentská dvojice z proslulého labelu Ram Records, které velmi vehementně doporučoval sám ANDY C při svém vystoupení na festivalu Go Planet Roxy. Duo produkuje a hraje tvrdší odnože dnb jako hardstep a techstep, a tak se mohou návštěvníci obou nocí těšit na řádně rozjetý mejdan. 
  Jejich první vystoupení se odehraje ve skvělém ostravském klubu FABRIC, kde jim budou za gramofony dělat doprovod pražští GHONZALES (resident noci IN DA BUSH) a PHILIP TBC, moravskou scénu budou zastupovat djové ELVIS, SAYKO, J.DRAY a WENIA. Těšit se můžete i na chillout v horním patře, posílený a quadrofonní zvukový aparát nebo videoprojekci od CUBEVISION.
Posléze se duo přesune do Prahy, aby odehrálo set v pražské roxy v sobotu 27. září. Hostitelem bude čerstvá akvizice Roxy Bookingu a zároveň novopečená residentka IMCYBER, lineup výrazně posílí ostravští FATALERR, kteří odehrají jeden ze svých nezapomenutelných setů na 4 gramofony a dj INSPIRAL X62, jehož dokonalá mixovací technika a zábavná show budou další ozdobou skvělého mejdanu. Projekcí se ujme další partička roxy-residentů, vjské sdružení Phase.
  Vstupné na jednotlivé akce bude 200 Kč, lístky na pražskou akci lze jako obvykle rezervovat s 10% slevou na adrese tickets@roxy.cz 
Náročné festivalové léto je za námi, je čas opět se vrátit za muzikou do klubů. Roxy Promotion, Dvoika.Troika a Ext-Dust Vás srdečně zvou na dnb kalbu.

MOVING FUSION / RAM RECORDINGS / UK
  Pod jménem Moving Fusion se skrývá producentské a dj-ské duo z Essexu. Jaff Langton a Dan Sparham se znali už ze studentských let, oba dva je smetla raveová vlna Anglie začátku 90. let a měli to stěstí, že jejich dalším spolužákem byl producent Shimon, který začal vydávat pod labelem RAM. Ten je nakonec kolem roku 1996 přemluvil k tomu, ať to zkusí také a ať si pořídí domů své vlastní vybavení. Tak se také stalo a po měsících tvrdé dřiny se začaly objevovat první singly. Nejprve vyšli pod pseudonymem Outta Dynamics na labelu Trouble on vinyl, ale ten skutečný průlom přišel, až když Andymu C., šéfovi RAM records, pustili svou novou pecku s názvem Turbulence. Andy si ji okamžitě vybral pro své příští Ram EP: Sound in motion. A udělal dobře. Z tracku se stala hitovka všech dnb parketů a v anketě časopisu Mixmag byl zvolen jakožto nejlepši track kategorie drum'and'bass. Těch hitovek měli Moving Fusion od té doby víc, jmenujme alespoň Atlantis, Thunderball, Sexdrive, The Beginning, Witness, Starsign nebo remix tracku Bad Company - 4 Days... V roce 2002 po několika úspěšných EP a singlech konečně vydali na svém domovském labelu RAM LP s názvem "The start of something", kterým definitivně obhájili svou pozici na vrcholu dnb scény. Nedá se říci, že by ze sebe chrlili track za trackem rok co rok. S vydáváním nových věcí si vždy dávají načas, ale možná právě proto jsou jejich tracky tak kvalitní a ceněné a to nejen kvůli dobré produkci, aranži a spoustě energie, ale také díky velmi originálnímu zvuku, podle kterého, je vždy poznáte. Málokdo totiž dokáže zkřížit techstep, drum'n'bass, hardstep a funk takovým způsobem tak jako Moving Fusion.