20.08.03
PRIME

Main stage DJs:  Loutka
                              Vilém
                              Cuba

Chill out:              Chill injection

Na sobotu 30. srpna si pro vás agentura MadeInMind a klub Duplex připravili další ze série večerů  PRIME. 

Poslední prázdninový víkend si budete moci vychutnat s legendou české taneční scény, kterou není nikdo jiný než DJ Loutka. 

DJ Loutku lze po právu považovat za základní kámen české taneční scény. Nepočítáme-li jeho počátky v klubu Futurum, kde se jako dj věnoval více kytarovým a new wave projektům (jeho nejoblíbenější skupinou byli Duran Duran), byl Loutka u zrodu téměř všech důležitých momentů vzniku a vývoje české taneční scény.Po první house party v klubu Meloun byl neodvratně lapen houseovymi rytmy. Odjíždí do Amsterdamu, kupuje gramofony, mixpult, první desky a v neformálním seskupení ToMaMi stojí u zrodu prvních party v české produkci. 

V roce 1993 se stává spoluzakladatelem agentury Roxydust House Factory - dnes Roxydust - a společně s Jardou Krampolem a Petrem Hoškem startuje první pravidelné party v KD Ládví. Rok 1994 je pro Loutku rokem zlomovým - DJ Joost Van Bellen ho zve do amsterdamského klubu Roxy, kde se zasluhuje o další prvenství, jako první český DJ vystupuje v zahraničním klubu. V letech 94, 95 dostává v Amsterdamu angažmá takřka ve všech předních clubech (Chemistry, Mazzo, Paradiso, Richter, Waakzaamheid) a sbírá cenné zkušenosti, které ve spojení s jeho přirozeným hudebním talentem a citem pro atmosféru pasují Loutku na nejoblíbenějšího českého Dje.V Praze nechybí na programu žádné větší party, objíždí taneční akce po celé republice, měl rezidentní noc v pražském klubu Radost FX a podílí se na produkci agentury Roxydust, která v roce 1996 rozjíždí Loutkovu rezidentní noc Shake v klubu Roxy. 

Vystupoval po boku mnoha velkých jmen, jako například Darren Emerson, Terry Francis, Robert Owens, David Alvarado, Josh Wink, Jost Van Belen, Dimitry (Dee Lite), Mr.C, Westbam, Bushwacka, DJ Sneak, Dimitry (Amsterdam), Koenie, Marcello, Eddie Amador, 4 Hero Djs, UFO, Jazzanova, Silicon Soul, Junior Sanchez, Knee Deep a řadou dalších. Jeho djské sety jsou charakteristické tou nejčistší house music a nekonečným střídáním nálad - jeho souznění s tancujícím publikem často působí až mysticky.V lednu 2001 uzavřel smlouvu o exkluzivním bookingu s agenturou Beeswax, jejíž vydavatelství, Beeswax Recordings, vydává jeho dva tracky, Second a Third. 

Discografie: 
DJ Loutka pres. Housebox - michane CD a MC (Next Era) 
DJ Loutka - Second 12" (Beeswax Recordings) 
DJ Loutka - Third 12" (Beeswax Recordings)
I další účinkující budou udržovat skvělou atmosféru večera. Těšit se můžete například na Deep-house DJ Viléma, který se poslední dobou stal velkým oblíbencem našich německých sousedů a nebo na příjemný, energický Tech-house, který si pro vás připravil resident večera DJ Cuba.

DJ Cuba  začal s djingem koncem roku 1993 a i když se zpočátku jednalo spíše o hraní z cd v pražských disco klubech (Astra, Bílý koníček, Music park...) vždy se v jeho setech odrážel kladný vztah k elektronické taneční hudbě. (za což se také převážně setkával s nepochopením majitelů disco klubů) Zhruba po roce si kupuje první gramofony a rodící se taneční scéna ho naplno zasahuje. Od té doby hrál snad ve všech známějších pražských i mimo pražských klubech. V červenci 1998 hrál na berlínské mega akci Love Parade. V roce 1999 měl na starosti zdařilou kompilaci CD "Twist point - Connexion in harmony" pro telekomunikační společnost Paegas (T-Mobile).V letech 2001 - 2002 byl hlavním produkčním klubu Madhouse a plzeňského klubu DVD.V současné době se podílí na produkci několika House i Techno akcí po celé ČR a sbírá materiál na novou desku.   
 
V Chill-out zone, která se nachází na terase klubu vystoupí členové seskupení 
Chill injection, kteří opravdu vědí co je chill-out, místo kde si při poslechu příjemné, klidné muziky odpočinete a naberete síly na další dobrodružství na hlavním podiu.   

Samozřejmostí je výborná projekce od teamu Phase, sexy go-go dancers a pro vaše osvěžení po celou noc čerstvé ovoce.

Soutěž o 3x 2 volné vstupy:

1) Jméno druhé desky Dj Loutky.
2) Jméno CD kompilace, na které se podílel Dj Cuba.
3) Kde je v klubu Duplex Chill-out ?

Odpovědi posílejte na m-production@atlas.cz.

Line up:

22:00 -- 24:00   Dj Vilém 
24:00 -- 03:00   Dj Loutka
03:00 -- ??:??    Dj Cuba

Chill-out:

22:00 -- ??:??   Chill injection