20.08.03
Last Minute

Na poslední srpnovou sobotu 30.8. vás Bluesound djs zvou na ostrov Císařská louka na Praze 5, kde pro vás připravili již druhou akci v tomto roce tentokrát nazvanou Last Minute. První mejdan v tomto stylu uspořádali v dubnu pod názvem open air Čáry 2003. I přes nepřízeň počasí tehdy dorazilo více než šestset nadšenců a vytvořili "totální atmosféru":).

Djská sestava, v základním složení KAIK, R.O.S.I. a B2U, slaví právě tři roky od svého vzniku. Během této doby  Bluesound zazněl v mnoha pražských i mimopražských klubech. Jejich začátky jsou spojené s kladenským klubem Mix-Fix, kde půl roku pořádali pravidelné party. Loni s nocí No Pressure zakotvili načas v klubu Industry. Letos přijali pozvání klubu Duplex a v létě vyrazili po českých klubech s akcí nazvanou Energia de Praga.

Na dvou scénách uslyšíte house ve všech jeho podobách. Od sobotního odpoledne do nedělního rána se za gramofony vystřídá celkem třináct djů. O zábavu se postarají: Kaik, R.o.s.i, Rescue, Drahota, Madman, Prochy, Blond, Vik, J.Kadlec, Flash, Ben*G, Shabby a Hiker. Akce začne v 16:00.

Připraveny jsou již tradičně dobroty na grilu, točené pivo a tentokrát i ovocná bowle zdarma. Můžete si také nakoupit oblečky v butiku Toallete. 

www.bluesounddjs.com/lastminute