07.08.03
TECHNO TUNES 7

29.08.2003 KD, Střílky

Djs: Marco Lenzi (UK), Vincent Vega (Germany), Dr.Gonzo (Luxembourg), Lucasch, Coma, Element, Liner, BB Mike, Tilac
entry: 100,-/130,-/150,-

  29.srpna se koná magické sedmé pokračování party Techno Tunes ve Střílkách. Můžete se těšit na dosud nejsilnější djskou sestavu. Z Londýna přijede zahrát uznávaný dj a producent Marco Lenzi, z německa Vincent Vega a z Lucemburska elektrotechno veterán Dr. Gonzo. Z českých djs se představí rezident DJ Lucasch a dále djové Coma, Element, Liner, BB Mike a Tilac. Vstupné bude opět za symbolickou cenu a jako vždy i tentokrát budou skvělé ceny na barech (vodka za 12Kč, pivo 13Kč atd.), výborný zvukový aparát, zelený laser, dekorace a snad i výborná atmosféra.

Profil - Marco Lenzi (UK)
  Marco Lenzi je duležitou postavou na Techno scéne již více než 12 let. Jeho zacátky v londýnské scéne jsou spojovány s otevrením obchodu s vinyly - Silverfish Records, který byl pozdeji duležitým elementem v šírení techna v UK. Obchod byl zavren v roce 95, ale pozdeji byl otevren další proslulý obchod Eukatech records.
  Jeho vášen k technu dala vzniknout Molecular Recordings, jednoho z nejrespektovanejších labelu v UK. Vydávají na nem taková jména jako Inigo Kennedy, Kelly Hand, Holy Ghost, Dj Bone, Colin Mc Bean (ex Advent), Jamie Bissmire (Bandulu - Space Djz), Chris Liebing a další.
Marcovo nadšení pro elektronickou hudbu zacalo pred více než 17ti lety, když zdedil nejaké desky po svém otci, elektronickém inženýrovi NASA. Velký vliv na nej v zacátku meli producenti z let šedesátých jako K. Stokhoussen, Pierre Henry, G. Ligety a další umelci, jež se nebáli experimentovat s novými zvuky a technikou. To je také to o co se také Marco snaží jak v djingu tak v produkci. 
Vystoupil již ve vetšine evropských a svetových zemích (zejména v Itálii, Švýcarsku, Nemecku, Portugalsku, Slovinsku, Belgii, Chorvatsku, Madarsku, Slovensku, Makedonii, Kosovu, Turecku, Francii, Španelsku, Holandsku, Bulharsku, Brazílii, Japonsku, Kolumbii...). U nás se již predstavil napríklad na Orion Hall, Go Planet Roxy, Summer Of Love a dalších. Jeho hlavní náplní práce je produkce a provoz obchodu s vinyly.