07.08.03
Creamfields last info

Hlavní hvězdy festivalu Massive Attack přiletí do Prahy dnes odpoledne soukromým letadlem. Spolu s celým početným doprovodem budou ubytováni v hotelu Hilton. Festivalový line-up by měl být stoprocentně dodržen, protože do této chvíle není ze strany účinkujících hlášena žádná změna, či storno ze zdravotních, popřípadě jiných závažných důvodů.

Asi trojnásobně vyšší předprodeje spolu s ideálním festivalovým počasím dávají tušit rekordní návštěvnost. Pojedete-li na festival autem, počítejte proto s dostatečnou časovou rezervou. Na příjezdové dálnici D8 se v pátečním předvíkendovém provozu budou s velkou pravděpodobností tvořit kolony. Dálnici opustíte na Exitu 29 a dál vás budou navádět ukazatele. V exponovaných pozdějších odpoledních hodinách doporučujeme využít i některou z objízdných tras: buď přes Mělník a dále po silnici č. 246 do Roudnice nebo přes Kralupy nad Vltavou a Velvary. Odtud pokračujte do obce Černuc, kde odbočíte na silnici č. 240 do Roudnice. Ze zaparkovaného auta si vezměte vše, co budete po celou dobu festivalu potřebovat. K dispozici bude velkokapacitní úschovna. Po projití  kontrolou u vchodu se už nebudete moci vrátit. Po opuštění areálu pozbývá vstupenka platnost.

Kyvadlová autobusová doprava bude jezdit v pátek od 11ti hodin z nádraží Holešovice (Praha 7, konečná metra linky C) v přibližně desetiminutových intervalech, které se pravděpodobně dočasně prodlouží během odpolední špičky. Doporučujeme proto  vyjet co nejdříve. První autobusy zpět jedou z Roudnice v sobotu ve čtyři hodiny ráno.

Fotografování je povoleno pouze s běžnými amatérskými přístroji.

Pitné vody zdarma bude dostatek. Čtyři cisterny se naplní znovu v 18 hodin a ještě jednou o půlnoci. Přesto vás prosíme, šetřete s vodou, je určena k pití! Ve všech barech a restauracích se platí korunami - žetony jsou zrušeny.

Vstupenky bude možné zakoupit také přímo na místě na některé z osmi pokladen.

Ztráty a nálezy budou ve stánku "Informace".

Vystoupení Massive Attack budete moci ovlivňovat sms zprávami, nezapomeňte si proto dobít mobilní telefon. Všichni operátoři posílí  v Roudnici svoji síť. Nezapomeňte také doklady, peníze a případně opalovací prostředky s ochanným faktorem.