05.08.03
FLOEX na festivale THE BIG CHILL

Domácí projekt FLOEX, za kterým stojí Tomáš Dvořák a jeho band, vystoupí  jako jediný zástupce české scény na prestižním festivale THE BIG CHILL, který se koná mezi 1.-3.srpnem na zámku Eastnor v Anglii.  Floexí band se tak zařadí mezi největší esa současné scény z oblasti downtempa, upbeat breaks, jazzu, houseu a hip hopu.  Namátkově vyberme pár zvučných jmen z letošního lineupu: 

Nightmares On Wax , London Elektricity , The Cinematic Orchestra , Matthew Herbert Big Band , Mr Scruff , Jaga Jazzist , A Guy Called Gerald 
Truby Trio , Howie B , John Peel , Mixmaster Morris .....

FLOEX vydal svůj debut Pocustone u značky Quazi Delict Records a od té doby zaznamenal úspěchy jak u nás tak v zahraničí. Jedním z největších úspěchů byla licence pro japonský label P-Vine. Při loňské návštěvě hlavního organizátora Big Chillu - Peta Lawrence v Praze, padnul Floex Petovi do ucha a tak si jej se svým bandem pozval na letošní ročník. Více o celém festivalu The Big Chill najdete na www.bigchill.net. Report z festivalu od samotného Floexe najdete v zářijovém čísle časopisu Ultramix.