05.08.03
Creamfields Praktické rady a informace

  Pojedete-li na Ceamfields osobním autem, vyjeďte s dostatečnou časovou rezervou. Dálnici D8 opustíte na výjezdu 29. Odtud vás už navedou orientační tabule s logem festivalu až na parkoviště pro cca 6000 aut bezprostředně u areálu. Pro lepší orientaci bude parkoviště rozděleno do ulic pojmenovaných po hlavních aktérech festivalu. Z auta si vezměte vše, co budete v průběhu celého festivalu potřebovat, protože se nebudete moci  pro zapomenuté věci vracet. Při opuštění areálu totiž pozbývá vstupenka platnosti. Své věci si ale budete moci uschovat ve velkokapacitní úschově. Po předložení vstupenky vás u vchodu zkontrolují příslušníci bezpečnostní služby. Nenoste s sebou žádné pití ! Do areálu je zakázán vstup se skleněnými, ostrými, hořlavými a jinak nebezpečnými předměty. Nesmějí se vnášet ani zbraně a drogy. Věříme, že tato nezbytná organizačně bezpečnostní opatření přijmete s pochopením.

  S sebou si nezapomeňte doklady, peníze,  teplejší oblečení na noc a nabitý mobilní telefon, kterým budete moci mimo jiné aktivně zasáhnout do vystoupení Massive Attack. Všichni tři operátoři působící na našem GSM trhu posílí v místě konání festivalu svoji síť.

Fotografování povoleno!
  Pokud chcete na Creamfields fotografovat, máme pro vás upřesňující informaci. Fotografovat lze na běžné amatérské fotoaparáty a formáty. 
I nadále platí, že profesionální přístroje mohou používat jen řádně akreditovaní novináři.