31.07.03
NEWCOMERS NA CREAMFIELDS 2003
NEWCOMERS NA CREAMFIELDS 2003

  Pořadatelé festivalu Creamfields Czech Republic vyhlásili ve spolupráci s hudebním serverem Clubber.cz soutěž pro mladé a začínající djs. Během 14 dnů mohli zájemci posílat na e-mailovou adresu info@clubber.cz své nabídky a také odpověď na otázku " Proč byste chtěli hrát na Creamfields? ". Na tuto soutěž, kterou podpořila většina internetových partnerů festivalu, reagovalo přes 170 djs z Čech, Slovenska a dalších zemí Evropy (např. Anglie, Německo, Bulharsko). 
  Nejvíce zájemců bylo z řad djs hrajících techno, tech house a progressive a hlavním důvodem proč si chtějí zahrát na Creamfields je jedinečná atmosféra tohoto festivalu.
  Většina odpovědí a nabídek obsahuje skutečně dlouhé texty a všichni si zaslouží uznání za svoji snahu. Skupina několika lidí z Creamfields teamu nyní tyto e-maily pročítá a posuzuje a už brzy se spojí s vybranými dji, aby se ještě informovala, zda se skutečně mohou postavit za gramofony na festivalu Creamfields. Po této náročné proceduře bude vybrán určitý počet djs na volná místa v line upu festivalu a jejich jména tam budou oficiálně doplněna a výherci budou osobně kontaktováni. Všechny informace budou poté dostupné na stránkách www.creamfields.cz.