30.07.03
Jeff Mills o Creamfields

Americká techno legenda Jeff Mills připravuje na říjen své nové mixované CD/DVD. Bude se jmenovat "The Exhibitionist" a bude obsahovat hlavně tracky, které Mills hraje aktuálně ve svých setech, ale najdete na něm i dosud nevydaný materiál. DVD disk bude obsahovat rozhovor, live materiál a dále Axis mix, Purpose Maker mix a guest mix. Podrobnosti zatím nejsou k dispozici. Set Jeffa Millse si budete moci vychutnat 8. srpna živě na festivalu Creamfields v Roudnici nad Labem, kde vystoupí na techno stagei po boku Richie Hawtina, Maura Picotta, Ladidy, Orbitha, Pavla Krejdla a dalších. K blížícímu se festivalu se Jeff Mills vyjádřil v krátkém rozhovoru:

Jak se těšíš na Creamfields v České republice? 
"Co se týče této akce, jsem velmi optimistický. Mohla by to být pozoruhodná zkušenost. Vždycky, když v České republice hraju, tak je tam scéna lepší a lepší."

Co očekáváš od českého festivalu Creamfields? 
„Východní Evropa je v současné době opravdu horkým trhem. Očekávám mnoho velmi citlivých lidí a věřím, že to bude velmi vzrušující zážitek.“ 

Už jsi byl někdy v Praze a jak se ti líbila, popřípadě, jak se na její návštěvu těšíš? 
"V Praze jsem byl už několikrát. Mám ji moc rád. To město vypadá rozmarně a zároveň velmi duchovně. Pražská umělecké scéna je na velmi vysoké úrovni - nedávno jsem si tam nějaké umělecké předměty koupil. Myslím, že Praha je jedno z těch velice zvláštních míst, které jde jen velmi těžko popsat slovy. Je to mystické místo. Mám jej moc a moc rád."