21.07.03
Letní číslo Ultram:xu právě vychází.

Ultram:x - nejvypečenější hudební časopis.

Na obálce rybařící Monkey Business. 
ZDARMA 2 CD

Monkey Business speciál - exkluzivní CD Monkey Business, nevydané tracky, koncertní záznamy, všechny videoklipy, patnáctiminutový šílený videorozhovor

Algida Chillout Volume 2 (Telépopmusik, Ecstasy of St. Theresa, Roe-deer, DJ Wich, Reynok, Soil, Jack Dickolson...a další)

Jako třetí CD v limitované edici Ultram:xu vychází nová deska Ecson Waldes Sophia. K dostání pouze u vybraných prodejců za příplatek 170 Kč či na  přímou objednávku.

Monkey Business chystají nové album a my máme jako jediní komentovaný tracklist. Taky nové fotky rybařící kapely, mimo jiné Tonyu s krokodýlem...a plno dalších vychytávek. Třeba právě tento pětistránkový článek. Funky Business.

Téma: 200 desek, které byste měli slyšet, než umřete. A to bez legrace, něco takového jste ještě neviděli. Masivní osmnáctistránkový přehled dvou set desek, které za posledních třináct let za něco stály. Jenom u:  nás.

"Nepochybuju, že zmizím z týhle branže dřív, než moje dcera nastoupí do školy," řekla před deseti lety Annie Lennox. Hádejte - měla pravdu nebo ne?  A jaké je její nové album? A proč se článek jmenuje "Když je maminka nahá?"

"Pořád si dělám srandu. Proč? Abych zastavil smutek," přiznává se Tricky v našem velmi smutném, převelmi smutném článku, téměř grimmovské pohádce. Zasmutněte si s námi s tímto depresáriem.

"Jak se česky řekne George Bush je idiot?" zeptal se Moby našeho redaktora při příležitosti pražského koncertu. A co mu na to odpověděl? A co zase odpověděl Moby na jeho dotěrné otázky?

Retro: Oceán Proč se Oceán rozpadli? Jak to bylo doopravdy? Tohle jste o této kapele určitě nevěděli!!!  (A konec otázek...:)

A dále: Eggnoise, Client, měsíční hitparáda IFPI, hrobeček: Bros, navštívili jsme za vás: Švýcarsko Geomusic: Japonsko, recenze, filmy, koncerty, kluby, 12 stran novinek, připravované desky, přehled rádií, soutěže o oblečení, desky a další věci, fade out: Jaz Coleman, oblíbené skladby odhaluje zpěvačka Misha, pravidelný fejeton Richarda Krajča a plno dalšího...to vše na 100 stranách.

Předplaťte si Ultram:x a ušetříte 500 Kč. 1 číslo plus CD  jen za pouhých 69 Kč!!!
predplatne@ultramix.cz  
AKCE!!! Prvních 1000 předplatitelů dostane navíc 2CD Prague Loves Paris zdarma.

MUSIC SOUNDS BETTER WITH U: