19.07.03
MTV - exkluzivní mediální partner Creamfields

Londýn/ Praha, čtvrtek 17. července 2003: Creamfields a MTV Europe spojili své síly v oblasti mediální spolupráce v rámci letošního ročníku festivalu Creamfields Praha, který se koná 8. srpna 2003.

Přední mezinárodní hudební televizní stanice MTV a festival Creamfields mají totiž  mnoho společného. Creamfields už dávno není jen o taneční muzice, ale je součástí mnohem širší mezinárodní hudební scény, stejně jako MTV.

MTV je hudebním a zábavním kanálem nové generace, který ukazuje cestu i ostatním hudebním televizím. A Creamfields je znám jako "lídr" hudební festivalové scény. Proto jde o zcela přirozené partnerství, které je pro obě strany komplimentem. 

Sledujete-li MTV, pak věnujte pozornost podrobnostem o Creamfields v Roudnici nad Labem, které bude už brzy tato stanice vysílat. Informace o festivalu můžete získat i z internetových stránek www.creamfields.cz nebo www.mtve.com/european.

Jestliže navštívíte festival, potkáte téměř jistě štáb pořadu MTV Dance Floor Chart, který bude natáčet záběry z Creamfields pro stěžejní pořad MTV Dance Floor Chart, který uvádí VJ Becky Griffin. Je proto docela pravděpodobné, že mnozí návštěvníci festivalu se uvidí právě v MTV! Dance Floor Chart Show z Roudnice se bude vysílat v polovině srpna.

V pořadu Dance Floor Chart uvidíte rozhovory s hlavními účastníky festivalu, včetně  interwiev se špičkovým českým dj Michaelem Burianem, který se letos výrazně prosazuje v zahraničí, zejména v Anglii, ale také "v Mecce" taneční hudby na ostrově Ibiza. 

Partnerství s MTV jen potvrzuje mimořádně vysokou prestiž a kvalitu festivalu Creamfields.