15.07.03
Z E N -  4th birthday

NICK WARREN z WAY OUT WEST jako dárek na 4-tých narozeninách ZENu v sobotu 19.července!

  Příjemné hudební zážitky trávila naše taneční veřejnost na Zenu po celé jeho čtyři roky existence. ZEN za tu dobu představil celou řadu předních djs a producentů z oblasti TRANCE & PROGRESSIVE HOUSE včetně zbožňovaného Sashy, Jimmy van M nebo ESCAPE FROM SAMSARA. 
  To vše vyneslo Zen už dva roky za sebou na pomyslný nejvyšší stupeň mezi českými klubovkami a to nejen hudebně, ale i dekoracemi, a některými performance z říše fantazie  nezapomenutelný UV THEATRE.
  DJ NICK WARREN se poprvé českému publiku představil díky agentuře Lighthouse před cca šesti lety a dodnes je tohle jeho vystoupení považováno za jedno z nejlepších co se atmosféry a dj-ingu týče.
  Samotný projekt WAY OUT WEST má na svém kontě dvě úspěšná alba a zapomenout na hity GIFT, DOMINATION, AJARE nebo nověji STEALTH a INTENSIFY prostě nelze! Pověstné dj-mixy, ze série GLOBAL UNDERGROUND v podání Nicka Warrena, zná snad každý a speciálně ten pražsky má snad každý fanda Zenu.
  I v sobotu 19.července budou oslavenecky naladěni residenti ZENu  - MICHAEL BURIAN a JOEL EINHORN. Deep houseové nálady v chill outu rozdají RAI a DAN COOLEY. Vizuální vněmy na publikum přenesou  VJ mistři z PHASE, laser a světla si tradičně na starosti vezmou pánové od WILD MUSIC.
A narozeninové překvapení?  Velmi speciální a zatím utajovaná performance!
Včasnou rezervací na tickets@roxy.cz ušetříte 10% ceny vstupného.
Dámy a pánové….do Roxy přijíždí  - PAN NICK WARREN!

DaW
Nick Warren
  Nick Warren, proslulý dj a producent, "spolu-skrývající" se jednak za legendární sérií mixovaných kompilací "Global underground" a jednak za kultovním projektem Way out west, který tvoří spolu s Jodym Weisterhoffem. 
O Way out west, kteří svým albem Deconstruction, a zejména hitem "Gift", způsobili doslova celosvětovou revoluci na taneční scéně, by se dalo napsat mnoho. Deset tracků šikovně vybočujících ze striktně rovné nálady taneční hudby roku 1997 se stalo přes noc legendou a můžete jej poměrně často slyšet ještě dnes. Vždyť kdo by neznal, vedle zmíněného "Gift", trancový, lehce nalomený, svým způsobem symbolický hit "Domination" nebo lehce agresivní "King of the Funk" nebo "Drive By" vytvářející kontrast k dalšímu ceněnému hitu, funkovému tracku "Questions Never Answered". 
O čtyři roky později vydané album "Intensify" takový uspěch sice již nesklidilo, ale letmé zaposlouchání dává bezpečně vědět, že Way out west neztratili nic ze svého kvalitního přístupu k producentské činnosti. 
  Co se "Global underground" a djské historie týče, Nick Warren sám má na svědomí pět pokračování této série :  Prague (1997), Brazil (1998), Budapest (1999), Amsterdam (2000) a naposledy Reykjavik, které vyšlo letos. Jako dj by se mohl stylově zaškatulkovat ke jménům jako Paul Oakenfold, Sasha nebo Tall Paul; ti z Vás, kteří měli tu čest slyšet (obzvlášť pak záznam z Maďarska) Warrenův set (u nás byl k vidění naposledy v roce 1996) určitě vědí proč se na čtvrtých narozeninách Zenu objeví právě on - lépe se totiž narozeniny nejúspěšnější domácí klubové noci oslavit nedají. 

Soutěž o jeden volný vstup:
Jaké je přesné datum prvního vystoupení NICKA WARRENA v Praze?
Odpovědi i s Vaší e-mailovou adresou zasílejte na pr@roxy.cz