05.07.03
MYSTIC SK8 CUP 2003

ON-LINE PŘENOS ZE SERIÁLU MISTROVSTVÍ SVĚTA VE  SKATEBOARDINGU
MYSTIC SK8 CUP 2003

Jubilejní desátý ročník mezinárodního skateboardového závodu, který se uskuteční o víkendu 4.-6. července v Mystic skate parku na ostrově Štvanice v Praze 7, bude on-line přenášet internetový portál Quick.cz. 

Mystic skate cup 2003 je nejvýznamnější skateboardovou událostí ve střední Evropě. Svou účast potvrdili profesionální jezdci teamů Vans, Volcom, Quiksilver a dalších z USA, Kanady, Brazílie, Austrálie a Evropy. Soutěží se v disciplínách Streetstyle, Vert Ramp a Best Trick. 

Neopakovatelnou atmosféru světového závodu dotváří Relax zone, kde návštěvníci najdou grafitti stěnu, filmový stan, obří projekci s on-line přenosem probíhajícího závodu. K dispozici bude po celou dobu akce internetová  kavárna portálu Quick.cz. Svůj čas v internetové kavárně si mohou návštěvníci zpestřit on-line hraním her na www.gamezone.cz. Praktická je také služba Fotoalbum.quick.cz, která nabízí nahrání digitálních fotografií pořízených během akce do virtuálního alba či přímo jejich zaslání do tisku v nejbližším fotolabu.

On-line přenos z  Mystic skate cupu najdete na stránce www.quick.cz nebo  www.mysticsk8cup.cz