01.07.03
esence

  V pořadí druhé pokračování party Esence proběhne v sobotu 12.7.03  v klubu Duplex.
Blue sound djs se zde sešli poprvé v březnu a vzájemným působením se rychle utvořila skvělá taneční atmosféra s typicky lehkým a příjemně rozverným nábojem, jenž je společný všem jejich akcím.

  Djská sestava, v základním složení KAIK, R.O.S.I. a B2U, slaví v prvních prázdninových týdnech tři roky od svého vzniku. Během této doby  Blue sound zazněl v mnoha pražských i mimo pražských klubech.V loňském roce pořádali pravidelné akce pod názvem No Pressure v klubu Industry, v Praze. Za svou "akci letošního roku"  zatím považují dubnovou  open air Čáry 2003 na Císařské louce, na kterou dorazilo i přes nepřízeň počasí více než 600 nadšenců.

  Tuto sobotu vystoupí na hlavní scéně dj KAIK v happy housovém setu a progresivní dj R.O.S.I.. Jako hosté zahrají residenti klubu, neméně progresivní dj RAJU a dj MADMAN.
Klub Duplex na počátku letošního roku prošel proměnou jak po technické, tak i hudební stránce a stal se tak bezesporu jedním z nejzajímavějších prostorů v Praze.

  Chill outová zóna bude ve znamení deep a techhousových rytmů v podání dj DRAHOTY a nadějného kolínského rodáka dj J. KADLECE, který pravidelně hraje v kavárně u Strýčka v Nymburku za doprovodu poděbradské partičky Die Lehovec Sound System.