30.06.03
Reason

JOHN GRAHAM už v pátek 4.července na REASONU!
  Je to tak... tenhle sympatický dj a producent, skrývající se často za svůj umělecký pseudonym QUIVVER, je v Roxy vždy vítaným hostem.
Už několikrát v Roxy na Zenu dokázal, že jeho dřívější společná cesta s velkým OAKIEM (Paul Oakenfold) nebyla marná a získané zkušenosti při jejich společném PERFECTO TURNÉ mohl JOHN GRAHAM zúročit ve svých 
setech, jejichž charakteristika by se asi nejlépe dala přirovnat k pojetí zbožňovaného SASHY. Důkazem toho je právě spolupráce na Sashově posledním albu AIRDRAWNDAGGER, které se stalo jedním ze stěžejních alb roku 2002 na taneční scéně.
  Jako support JOHNA GRAHAMA se představí sehraná Roxy Booking dvojka ve složení RAI a DAN COOLEY. DJ RAI už delší čas upírá polovinu svého času na produkci vlastní tvorby a remixů. Je ctí znovu připomenout vítězství jeho remixu v soutěži pro skladbu PAULA OAKENFOLDA - READY, STEADY, GO!. Ten je dnes ke slyšení ve vysílaní Radia 1 a nově i jeho nový autorský počin - HOW DO YOU FEEL?
  V kouzelném, chill outovém prostoru své "down" tempové pocity předají EKUMENA DJS ve složení STANZIM a MOWGLI. Vizuální rozměr REASONU zhmotní svým umem videoprojekční parta PHASE a světelně TECHNICAL DESIGN.
Pokud chcete ušetřit 10% ceny vstupu, tak neváhejte včas využít rezervace na adrese tickets@roxy.cz
DaW