24.06.03
Climax

  CLIMAX a CHRIS SADLER v sobotu 28.června do 23:00 za STOVKU!
Roxy Promotion si je dobře vědoma, že koncem června nastupující festivalové šílenství řádně provětrá finance klubových návštěvníků a tak dáváme výraznou slevu na červnové pokračování rezidentní noci Chrise Sadlera v Roxy - Climax.
  Červnový Climax okoření svým setem přední diva naší dj-ské scény DJ LUCCA, která se v poslední době (kromě dj-ingu) začala věnovat i producentské činnosti a důkazem toho je prvotina pod názvem MIRAGE 01, která se nese v duchu progresivního techno soundu.DJ LUCCA, exklusivně zastupovaná Roxy Bookingem, je momentálně v zahraničí našim nejbookovanějším dj-em a tak není lehké najít v jejím diáři tolik prostoru pro domácí hraní. I proto jsme rádi, že se představí v plné síle na Climaxu Chrise Sadlera. Tento zdomácnělý Angličan je známý nejen energickými sety ve funky náladě, ale i svým gentlemanským projevem.
  Při svém květnovém vystoupení na Climaxu, ve chvíli nasazení dnes už kultovních svítících brýlí, bylo 600 lidí v Roxy ve varu jako jeden muž.
CHRISE SADLERA a LUCCU v sobotu 28.června doprovodí nadějný JUAN DISQUEZ a odstaruje tak noc, která svou energií a hudbou míří vždy až na vrchol. Chill outovou produkci si tradičně vezme na starost DJ KRYŠTOFF - stálý člen RADIA 1.
A nezapomeňte...do 23:00 pouze za STOVKU! 
DaW