24.06.03
Červnový  Ultram:x právě vychází

Ultram:x - nejvypečenější hudební časopis.

Na obálce Dave Gahan. 
ZDARMA CD Open Air Field - to nejlepší ze stejnojmenného festivalu 
compiled by Josef Sedloň
(Laurent Garnier, Jazzanova, B.L.I.M., System 7, ZKA4T, Jaga Jazzist, Irresistible Force, Baby Mammoth, Bulletnuts, Paul Rogers...více než 73 minut hudby + videa a prezentace Red Bull Music Academy)

Jako druhé CD v limitované edici Ultram:xu vychází nová deska Juanita Juarez Spa Boy. K dostání pouze u vybraných prodejců za příplatek 170 Kč či na  přímou objednávku.

Dave Gahan následoval své spoluhráče a vydal se na sólovou dráhu. Výsledek? Výborné album Paper Monsters. Vyzpovídali jsme ho a budete se možná docela divit. Drogy, drogy, drogy...

Téma: Móda na radost. Historie módy popmusic, vybrané podivnosti - číro, čolek, flanelky, mini, batika a jiné ulítlotiny....Kde se vzaly? My víme...!!!

Southpaw  promluvili…a nikdo se k nim dosud nedostal blíž než naši redaktoři. Pro někoho možná dost šokézní výpověď: sex, drogy a samota. 

Heavy fucking metal? Therapy? znovu útočí! 

Opravdu smutný fotoseriál. Juanita Juarez vs. Ecson Waldes. Zamačkáváme slzu - prostě Elektrosamotáři.

"Baví mě psát o tom, že mě někdo pustil k vodě a teď ho nenávidím," říká Skin nad novým albem. Pozor na ni, mstivou mrchu!!!

Buscemi - nikolivěk  ten herec z Tarantina, samozřejmě. Jak zní nejlepší belgický projekt?

A dále: Yeah Yeah Yeahs, EOST v Anglii, měsíční hitparáda IFPI, hrobeček: Jesus Jones, retro: Serge Gainsbourg, navštívili jsme za vás: Rakousko (aneb jak se "nepoto"  z jeleních klobásek?,  Geomusic: Vatikán, 13 stran recenzí, filmy, koncerty, kluby, 10 stran novinek, připravované desky, technika, přehled rádií, soutěž o oblečení Planet Earth, poukázky do vlasového studia Tribo, DVD a videokazety, fade out: sporťák Vojta Bernatský, oblíbené skladby odhaluje Lenka Dusilová, pravidelný fejeton Richarda Krajča a plno dalšího…to vše na 100 stranách.

Předplaťte si Ultram:x a ušetříte 500 Kč. 10 čísel a 10 CD ročně jen za pouhých 690 Kč.
predplatne@ultramix.cz  AKCE!!! Prvních 1000 předplatitelů dostane navíc 2CD Prague Loves Paris zdarma.   

MUSIC SOUNDS BETTER WITH U: