16.06.03
Červnový XMAG je na stáncích

Na obálce vás zaujme křivkami těla nádherná festivalová tanečnice a trochu netradičně i anglický nadpis, který upozorňuje na to, že od tohoto čísla už bude XMAG dávat vždy na výběr ze dvou CD. Ta červnová nabízejí pořádnou porci techna v podání vyhlášených techno masérů Agenta a Džejára - stačí si vybrat jednoho z nich.

Uvnitř časopisu pak na vás čeká festivalové prší či chcete-li mariáš, který mezi sebou letos hrají promotéři letních festivalů. Představujeme dvacet jejich největších trumfů, od DJe Krushe, přes Dirty Vegas, Tiesta, až po Massive Attack, Kosheen a Moloko. 

Festivalům je věnována ještě jedna dvojstrana s těmi největšími aktualitami a změnami, které se udály od minulého čísla.

V profilech se dále dočtete více informací o Photekově projektu Do Or Die, seznámíte se se slovenskými vycházejícími hvězdami Tkac & Haverlik nebo vás čeká interview s Christianem Smithem.

V novém XMAGu najdete hned několik reportáží. Ta největší zachycuje německou mega akci Mayday, která se konala v Dortmundu a v říjnu přijede i do ČR. Dále píšeme o sérii Secret party i o turné, které si uspořádal klub Radost FX.

Konečně jsme měli možnost slyšet nové album Juanity Juareze a byli jsme hodně překvapeni. Jestli příjemně nebo naopak, na to odpoví až rubrika recenzí, kde se dále dočtete o Plump DJs, MJ Coleovi, Junkie XL či Christianu Smithovi. V singlech se nám zase svěřila se svým hudebním vkusem Nika 77 a světe div se, zvolila skladbou měsíce r&b!

O tom, jak nabitý týden prožila, nám vypráví Kateřina Winterová z kapely The Ecstasy of St. Theresa. Samozřejmě proto, že s ní nedávno vystoupila na koncertě v Londýně.

Za pozornost opět stojí rubrika Zoči Voči, v níž jsme vyzpovídali značně kontroverzní moderátory pořadu Unzipped na Radiu 1. Nedávno si nás vzali na paškál na jeho vlnách, což nemohlo zůstat bez reakce.

Toto a mnoho dalšího hledejte v novém čísle XMAGu!