08.06.03
GO PLANET ROXY  -  doprava

Doprava:
  Pro usnadnění a hlavně dobré rozmyšlení vašeho způsobu dopravy na festival Go Planet Roxy jsme připravili několik nápověd.

1) Vlakem a autobusem
  Všechny spoje přímo do Tábora nejlépe vyhledáte na internetové adrese www.idos.cz

2) Autem
  Hlavní tah magistrály na České Budějovice má jasně danou kapacitu propustnosti, proto je nutné počítat s časovými prodlevami, kterým se při předpokládané návštěvnosti festivalu nedá vyhnout.Myslete na to, že pátek je dnem, kdy je automobilová doprava na většině hlavních silničních tazích na hranici únosnosti a tak je nutné počítat s časem, který strávíte pojížděním v koloně hlavním směrem na České Budějovice.Sobotní provoz by měl být logicky propustnější, přesto v pátek i v sobotu si dejte předem promyšlený časový náskok.
  Snažte se, aby váš vůz byl zaplněn aspoň čtyřmi lidmi - ulehčíte tak přetíženosti silnic, parkovacím kapacitám a životnímu prostředí.
Příjezd k městu Tábor po E55 vás navede na začátku města ke dvěma směrům odbočení - na Tábor a České Budějovice. Zvolte směr na České Budějovice (odbočení na Tábor vás přivede do centra města) a držte se po hlavní až ke kruhovému objezdu, který je potřeba celý objet směrem zpět a vrátit se cca 200-300m k odbočce směřující na velkokapacitní parkoviště pro cca 3000 aut. Pokud by kapacita tohoto parkoviště nestačila, jsme operativně připraveni zřídit parkoviště další s kyvadlovou dopravou přímo k festivalovému dění.
Jednorázový poplatek za jedno auto je 50kč a parkoviště bude pod stálou kontrolou státní i městské policie. Parkovací lístek je nutné uschovat, aby v případě jakýchkoliv problémů bylo možné prokázat, že máte vůz zaparkovaný právě zde.V zaparkovaných autech nenechávejte na viditelných místech zbytečně žádné cenné předměty, které by lákaly pozornost zlodějů. Při odbavení parkování buďte trpěliví a vstřícní pokynů pořadatelů. 

3) Kyvadlová doprava 
  bude zřízena ze stanoviště přímo u hlavního táborského autobusového a vlakového nádraží. V pátek i v sobotu od cca 10.00 do 22.00 a v neděli z festivalové zastávky od cca 8.00 do 13.00 zpět na táborské nádraží.