Roxy promotion uvádí
07.06.03
WARM UP "GO PLANET ROXY"

11.NAROZENINY ROXY - "Football Club Roxy Praha"
pátek 13.června 2003 - 20:00 hod.
přeprodej 250,-...na místě 290,-
na kabaret v NOD. Roxy samostatný vstup (100,-, studenti 80,-) - začátek ve 20:00 hod.

  Za jedenáct let existence experimentálního prostoru se na adrese Dlouhá 33 představila široká paleta hudebních umělců snad všech alternativních žánrů, mapujících kultury různých koutů světa. Roxy a jeho přidružený prostor NOD je zároveň útočištěm mladých divadelních souborů, workshopů, diskusních pořadů, performerů a v neposlední řadě vystavujících umělců v oblasti fotografie či výtvarných děl. Zkušenosti nasbírané po dobu jedenácti let Roxy Promotion letos zúročí Open Air Festivalem GO PLANET ROXY ve dnech 20. - 21.června.
  Působení klubu Roxy na evropské kulturní scéně se po loňských FAKTECH X přesunulo do své druhé dekády. Roxy si po loňských ničivých povodních prošlo pekelnou cestou oprav a rekonstrukčních prací, ale ani úředník, natož přírodní živel naši klubovou stálici do kolen nepoložily. Jedenáctka je krásné číslo a tak se letošní podtitul oslav narozenin přímo nabízel, což ve finále vyústilo v FC ROXY PRAHA.
  Nejde přímo o fotbalový mač, přesto dojde na pomyslný souboj KONCERT vs DJS, výsledky netřeba tipovat - hudba jednoznačně zvítězí!
A kdo že se tedy letos představí na pomyslné zelené ploše našeho svatostánku?
  Těšte se na energické ethno - tribalové koncertní vystoupení party RECYCLER z dnes už kultovního labelu Nation Records, na kterém vydávají u nás dobře zapsaní a oblíbení Transglobal Underground, Natacha Atlas nebo Fundamental. 
  MEAT KATIE bude letos hlavní -  tzv. "zlámanou" dj-skou hvězdou oslav a naváže tak na sérii vystoupení BREAKBEATových djs, které nám letos poctivě servírovali kolegové z Lighthouse v rámci Breakbeat Conferencí. Domácí support obstarají MEAT KATIEMU ve speciálních setech LUCAS a VOITA, na které svým pojetím pravidelných beatů navážou MICHAEL BURIAN, CHRIS SADLER, RAI a JOEL EINHORN. Chill Out se pro 13.červen promění ve speciální houseový, ve kterém se za gramofony postaví CUBIK, JUAN DISQUEZ a NEXT.
Pro vydechnutí a nasátí pokojové atmosféry bude připravena a pro tento večer speciálně upravený prostor NOD. v prvním patře nad Roxy, ve kterém bude ke shlédnutí originální výstava za doprovodu vyklidněné hudební produkce, ovšem s dryáčnicky divokým úvodem! - vystoupí totiž unikátní kabaretiérské duo BEEG-SOVA: BagaTelli. Divadelně-hudební skupinka slovansko-germánského usmíření. Bagatelli. Uvrhne nás do víru divokých valčíků, přefrézované polky, jazzu jakožto lidové hudby, východoevropského boogie-woogie, francouzských trylek, návrátí nás do Karpat. Orientální tanečnice vylétnou ze zvukových průduchů akordeonu, stepní husaři budou cválat po vibrujících strunách mandoliny! (Uli Beeg - Marseille, Freiburg (SRN), akordeon, elektronium hohner, zpívající pila, zpěv, řev. Jiří Sova - Freiburg, Praha (CZ), oktávmandolina, pivní zátky, step, zpěv, kantiléna). Po tomto divokém úvodu se NOD. Roxy rázem změní v klidný chillout s downtempovou hudbou, zprostředkovanou silnou obrannou čtyřkou ve složení  - ASH, STANZIM, BLUE a MOWGLI. Polechtání vizuálních smyslů si vezmou na starost středopolaři
  Z PHASE, WILD MUSIC a dekoračně parta DEPO 9.
Performance, čerstvé ovoce, welcome drink, fotbálky a dobrá nálada budou samozřejmostí, stejně tak možnost předkoupení lístků na obvyklých místech, případná rezervace na tickets@roxy.cz  ušetří 10% ceny vstupného.
FC ROXY PRAHA ÚTOČÍ ...se zajištěnou obranou - 13.června 2003!

DaW