Roxy Promotion uvádí
03.06.03
FUTURE SOUNDZ in NIGHTPHUNK

Live: NOISE OF HUMAN ART (N.O.H.A)
Resident dj LUCAS
OHM SQUARE Djs JAN2 & DUŠAN ONLY ONE
TCHENDOS DJS

Start 19:30 - vstup na koncert NOHA 250,- Kč
Vstup 22h-23h ZDARMA!

Pátek 06_06_2003 @ roxy

  Residentní noc dje Lucase v klubu Roxy, na které se vždy představuje více hudebníků a muziky, než bývá na parties obvyklé, bude tentokrát hostit skutečnou hvězdu světové alternativní scény. V pátek 6. června zde vystoupí německá kosmopolitní skupina NOHA, jejíž předchozí pražská vystoupení nás přesvědčili o jejich velkém talentu. Začátek akce je stanoven na 19:30, lístek na koncert lze koupit v obvyklých předprodejích za 250,- Kč, po ukončení koncertu je vstup na party do 23 hodin zdarma. Sestava djů, které si dj Lucas na svou noc pozval, zaručuje, že to bude opět akce pro hudební fajnšmekry. Skupiny OHM SQUARE a THE TCHENDOS vysílají své hudebníky coby dje a ti budou s residentem noci opět rozjíždět nezapomenutelnou náladu.

N.O.H.A. - koncert
  Skupinu Noise Of Human Art založili v letech 93/94 v německém Kolíně nad Rýnem saxofonista Philip Noha českého původu a kolínský studiový producent Jochen Eickenberg, po instrumentálních začátcích se nakonec dali dohromady s manchesterskou vokalistkou Sam Leight-Brownovou a newyorským rapperem, který si říká MC Chevy Headly. Tato vskutku mezinárodní sestava produkuje energickou směs junglu, hip hopu, jazzu a kdovíčehoještě. Noha je kosmopolitní skupina z Düsseldorfu (Německo), hrající stylově sevřený mix nu-jazzu, liquid funku a energií nabitých groovů. Expresivní vokál zpěvačky Sam působí jako perfektní kontrast k energickým a extrovertním performancím MC Chevyho. Na pódiu N.O.H.A. exceluje jako smršť, rozsévá kolem sebe komplexní zvuky a posunuje, nebo spíše tvoří novou hranici mezi klasickou psanou a klubovou hudbou. Přirozeným způsobem tak sjednocuje dynamický djský set s živou performancí. N.O.H.A se tak se svým debutovým albem stali průkopníky na evropské hudební scéně. Skupina působí aktivně v Německu, má na kontě několik dlouhohrajících desek, zatímk poslední je No Slack (2001) a singl Diamonds, jejich skladby Set Out a Peking Express se objevily na kompilaci Unique Club Culture Two. N.O.H.A. spolupracovala a vystupovala s umělci jako Andy Smith Portishead), Malachi (Herbalizer), Armand van Helden, Goldie, J. Majik.
  Nová poloha N.O.H.A. je klidná, místy až relaxační a přináší spojení lehkosti, agility a radosti ze života. Skupina působí aktivně především v Německu, kde se jejich singly jako "King of the dancehall" nebo "Set Out" s přehledem držely několik týdnů v předních pozicích hitparád a znamenal pro skupinu velký obrat. Důkazem jejich práce ve studiu i na živo je přes 18000 prodaných CD, a nespočet klubových vystoupení. Videoklip "Reflex the Move", vyrobený v Praze studiem Phase, se často objevuje v rotacích MTV europe a VIVA 2.
V současné chvíli tráví skupině N.O.H.A. většinu času ve studiu a pracuje na dokončení nového alba, které by mělo v nejbližší době vyjít, nese pracovní název "Things that are beautiful haunt me".