31.05.03
RUDE NATION
   
6.6.2003
KC Karlov Benešov
www.rudenation.com 
Rude Nation soutěž

Timo Maas a revoluční hra v Benešově!
Vypadá to jako ze sci-fi filmu. Sedíte před obrazovkou, kde běží vaše oblíbená hra. V televizi jste i vy a kolem vás ovládací prvky. Vůbec poprvé se stáváte součástí hry. Ještě nikdy jste nemohli být v přímém kontaktu s vaším oblíbeným hrdinou. Stačí jen pohnout rukou. Žádné propojovací kabely, žádné infračervené dálkové ovládání. Prostě jen hýbete rukama a hrajete! Jak je to možné? Může za to nenápadná webkamera, která je součástí PS2 "EyeToy". Pomocí portu USB ji jednoduše připojíte na vaší PS2 a postavíte na televizi tak, aby vás snímala. A to je zjednodušeně řečeno, celý zázrak.

Jak to vypadá ve skutečnosti, to si budete moci vyzkoušet na party Rude Nation s Timo Maasem už 6. června v KC Karlov v Benešově. A navíc budete absolutně první v České republice! Na téhle party bude mít totiž "EyeToy" českou premiéru. Část vám důvěrně známých prostor (poblíž hlavního vchodu) bude tentokrát zařízena jako "PlayStation2 Game Zone". A tam si budete moci i zasoutěžit. Finálový souboj se bude přenášet na gigantickou promítací plochu v hlavním sále, kde budou kromě Tima Maase hrát i Michael Burian, Ladida, neuvěřitelná dívčí dvojice Femme 2 Fatale a další. Pro ty nejlepší z vás je připravena spousta cen.

Opět o důvod více, proč na Rude Nation přijet. Nestačí? Tak ještě něco: Stejná "PlayStation2 Game Zone" se stala trhákem nedávné party Mayday v Dortmundu.

Ale po celou noc asi v "PlayStation2 Game Zone" vydrží jen ti "nejotrlejší", a tak připomínáme, že na druhé stage nazvané Techno Nation se představí elita českých techno djs v čele s Kaisersozem, Agentem a dalšími. Třetí stage "Live Nation" je vyhrazena živým projektům. Benešovská party Rude Nation s Timo Maasem je také warm-upem k největšímu festivalu letošního léta Creamfields, který bude za účasti Massive Attack a dalších hvězd 8. srpna opět na letišti v Roudnici nad Labem.

Registrace hráčů do 
RN PLAYSTATION2 CHAMPIONSHIP 
(hrát se bude hraTekken 4), který proběhne 6.6. na KC Karlov, začne už brzy na stránkách www.rudenation.com 
Pozor! Počet soutěžících je limitován. 
 
INFO - MAILING URL >>> www.clubber.cz