B52 Promotion Presents
28.05.03
Washed Up

pátek 06.06.2003
klub Duplex
Václavské nám. 21

DJs:
Spincycle (Geek / UK)
Chris Chemist (B52)
Walden (B52)

Chillout:
Pumping Beats (Technisco.cz)

prvních 100 lídí zdarma koktejl B52

TRAMix video projekce by Loox
special price vodka-redbull
official warm-up: TRAMix (party tramvaj)

  V pátek dne 6. června se v klubu Duplex uskuteční akce Washed Up, kam pozvání od pořádající agentury B52 promotion přijali Spincycle, dvojice DJů a producentů z Leedsu v Anglii. Dále se představí anglicko-francouzská spolupráce Chemist-Walden a v chill-outu pak východočeské duo Pumping Beats. Firma Loox v klubu připravila netradiční video projekci z populární tramvajové party TRAMix natáčené 19.4. Dění v klubu bude kamerou živě přenášeno na plátno. Pro prvních 100 lidí jsou na baru zdarma koktejly B52.

  Oficiální warm-up obstará jedenácté pokračování tramvajové akce TRAMix, odjezd ve 22h z Malostranského nám. Kapacita 50 osob - nutná rezervace vstupenek na info@b52.cz nebo tel. 602204712 / 724076191.

Spincycle (Geek Records, UK)
  Jméno Spincycle se během posledních několika let stalo synonymem pro kvalitní houseovou hudbu ve Velké Británii. Skladby vydané na lablech Low Pressings, Oblong, Surreal, Eukabreaks a jejich vlastním labelu Geek jim získaly respekt a uznání od umělců a fanoušků po celém světě. Spincycle se rovněž osvědčili jako skvělí remixéři a jejich kvality si již vyžádala řada renomovaných labelů a umělců. Jejich remix Souther Comforters "Another Late Thursday" se po dlouhou dobu stal pro Sashu nejoblíbenějším trackem a remix "Synchronicity" od OCB si vypůjčili například Slam na CD Fabric #009.

  Spincycle; Dave Clements aka Hungry Dave a Andy Davies aka Shifty se setkali na počátku 90. let a jejich spolupráce začala v Lancasteru ve studiu chlapíka jménem Jude (nyní Koma&Bones). Během působení na Music College začali produkovat svoje první tracky. Po dokončení univerzity šel každý vlastní cestou, aby se setkali po dvou letech v Leedsu. Zde kariéru již jako Spincycle nastartovala jejich první deska "Time Out" vydaná na labelu Low Pressings.

  Mimochodem track "Drug games" od Spincycle byla úvodní skladba prvního TRAMixu 14.11. 2002 a od té doby pravidelně přivádí do varu celou tramvaj...včetně řidiče :)