22.05.03
ULTRAMIX MÁ SVOU INTERNETOVOU VERZI

  Hudební časopis Ultramix, který navázal na někdejší televizní pořad o taneční hudbě, nyní opět vystrkuje růžky a začíná se rozpínat i do dalších médií. Nejnovějším přírůstkem do stáje Ultramixu je hudební zpravodajský server Ultramix Online, který dělá v těchto dnech své první krůčky. 
  Stejně jako časopis, je i internetový Ultramix otevřený všem hudebním stylům a snaží se vybírat z každého to nejzajímavější. Ačkoli je Ultramix Online hlavně zpravodajským serverem, nechybí i stálejší rubriky, které tak dotváří tento projekt do internetové podoby tištěného Ultramixu. 
  Hlavní rubriky serveru NEWS a BULVÁR jsou aktualizovány denně, ostatní rubriky ROZHOVOR, RECENZE, LIVE, KAM ZAJÍT, ČLÁNKY jsou doplňovány minimálně dvakrát týdně. Nechybí ani SOUTĚŽE, ve kterých mohou účastníci vyhrát hlavně cédéčka nebo vstupy na koncerty nebo party. 
  Na rozdíl od časopisu chce Ultramix Onlie hlavně využít všech předností, které nabízí internet a komunikovat tak se svými čtenáři přímo. Kromě toho, že si návštěvník serveru bude moci brzy hudbu poslechnout, přečíst si všechny zajímavosti o konkrétním hudebníkovi nebo kapele, zachatovat si s ním, tak si bude moci i koupit jeho aktuální cédéčko, stáhnout mp3, nebo koupit lístky na jeho koncert. 
  Ultramix Online se rozjíždí a tak stačí jen nasednout. Každý den tam budou pro vás nachystány nové zajímavosti.
  S případnými výhradami, připomínkami nebo naopak s chválou a tipy se obracejte na radek.lacina@email.cz