Roxy Promotion uvádí
21.05.03
HIP HOP SLAM

Live: MOD tha BLACK MARVEL feat. MR PROBZ (nl)
Live: Dizzastarr
Dj DNS (ex- DMC champ)
Dj JURGEN

Sobota 24_05_2003 @ roxy 

Roxy Promotion uvádí premiéru nové pravidelné hiphopové noci HIP HOP SLAM. V sobotu 24. května od 20 hodin se v klubu Roxy představí po PHAT BEATZ další zástupci holandské scény, jejichž hudební počiny můžeme znát z kompilace FROM AMSTERDAM TO PRAHA, která vyšla na labelu Maddrum rappera Indyho z projektu Indy&Wich. Skupina MOD tha BLACK MARVEL feat. MR PROBZ nabídne porci živé hudby, stejně jako českobudějovická partička DIZZASTARR. Po koncertech zahraje Dj DNS - bývalý šampión holandského kola mistrovství světa v djingu DMC. Domácí podporu zajistí dj JURGEN. Vstupné je 150 korun a tato akce je oficiálním "warmupem" festivalu GO PLANET ROXY, takže pokud jste držitelé lístku na tento festival, obdržíte na vstupu slevu 100 Kč. 

MOD the Black Marvel
  Na scéně je od roku 1996, takže už nějaký ten pátek posílá svoje vysoce kvalitní beaty a rýmy svým posluchačům. Už od té doby co začal dělat hluk se vyvinul z nadějného talentu na který se čekalo v rappera - veterána, mentora mladých aspirujících emcees a top producenta kolektivu Godz Wrath Productions
  Svůj první singl, který vyšel v roce 1997 nazval "Make it happen"/Sick" - A stranu singlu produkoval Brand Nubian /USA/ a Dj Alamo. Track měl obrovský úspěch, těšil se velké rotaci v jak v klubech, tak ve světově proslulých radioshows od Stretch Armstrong a Bobbito v New Yorku.
  V roce 1998 vydal druhý singl "Right place for action", kde mu hostoval všeznámý americký Sadat X/Revelations. S tímhle singlem projel evropskou túru společně s Brand Nubian a otevírá show coby předskokan takovým velikánům jako je Xzibit, Roots, tha Alkaholiks, Smith and Wessun, Lord Finesse, Jeru the Damaja nebo již zmiňovaný Sadat X. Z peněz které si vydělal svým úspěchem si pořídil studio a začal se věnovat produkci, a mladým emcees se kterými zformoval crew: Soul Appostles. Objevuje se na spoustě kompilací např. na "This is what you want 2", "Tha mastas 4" nebo "Skills compilation". Na chvíli přestává koncertovat, a plně se věnuje jen své práci. V roce 2002 vypouští do ulic nový sound, stává se známým a plodným producentem, který skládá pro svou crew a například i pro fenomény Shabbazz the Disciple a Freestyle /ex-Arsonists/. Vytvořil unikátní fresh hardcore styl který byl v Evropě něčím úplně novým. S tímto zvukem začal bombardovat scénu skrze svou website www.soulapostles.nl . Po spoustě změn kdy dává konečně dohromady svou partu, je připraven hru finišovat.
Začal pracovat na projektech, z nichž aktuální je například kompilace labelu Maddrum/Supercharger rec. "From Amsterdam to Praha". Nejen jako producent, ale také jako showman - se ukázal v Praze a v Amsterodamu, a krom své produkce 3 věcí na zmiňované kompilaci se v tomto roce připravuje na svůj comeback.
  Spojen s novým manažerem, celé léto koncertuje po celé Evropě. 12. května předskakuje v Amsterdamu Gza/Geniuz (Wu Tang Clan) - těsně před svým koncertém v pražské Roxy. Dále pak jede malé turné společně s Krumbsnatcha (Gangstarr foundation) a ještě pár velkých koncertů v Holandsku. V současné době také produkuje společně s Godz Wrath prod., DashBeats a Mr. Needles - některé tracky můžete slyšet na zmiňované kompilaci FATP. Dalším cílem MOD je opět produkce několika tracků určených pro velké americké hvězdy. Godz Wrath společně s MOD tha Black Marvel jsou v současné době upsáni malému undergroundovému labelu "SuperCharger Rec." a připravují své dlouhohrající album na léto 2003.

DJ DNS
  Dj Dns  na vrcholu holandského hiphopového turntablismu - dříve i teď. Velmi známý díky svým schopnostem, konkrétně třeba pro své agresivní, ale čisté juggly, proschratchoval se a pro juggloval se na vrchol vícekrát než jen jednou.
  Národní holandská Djská soutěž ("The Amsterdam Cut n'scratch Dj competition") je pro DNS velmi známým teritoriem. V roce 1999 urval druhé místo, a o rok později při svém návratu vyšplhal až na zlatou příčku, navrátivší se ke svému rezidentování v amsterdamském klubu Paradiso. Posléze DNS obhajoval svůj titul v roce 2001, kdy proti velké a konkurenci a nekompromisní porotě vybojoval bronz.
  Na mezinárodní  úrovni předvádí svou profesionalitu v solo battlech (Battle for World Supremacy) stejně tak v kombinaci s Trooperz na DMC World Championships v Londýně (2000 a 2001).
  Kromě svých aktivit s SL Trooperz, DNS je taky mix DJ. Je také dvorním DJjem hiphopové formace Classic. Tato skupina byla finalistou v soutěži "Grote Prijs van Nederland".