21.05.03
Květnový  Ultram:x  právě vychází

Ultram:x - nejvypečenější hudební časopis v Čechách.

Na obálce Thom Yorke z Radiohead. 
ZDARMA CD GO PLANET ROXY - to nejlepší ze stejnojmenného festivalu 
compiled by D SMACK U
(Moloko, Asian Dub Foundation, Zion Train, exkluzivní nové tracky, od Skyline a Transglobal Underground, Hypnotix,  E.O.S.T., Loonaloop, Southpaw, Sunshine, Blow  + videoklipy Blow, Southpaw a spot Pracovní Soboty)

Jako druhé CD v limitované edici Ultram:xu vychází nová deska Southpaw Pleasure You Can Measure. K dostání pouze u vybraných prodejců za příplatek 170 Kč.

Pouze u nás:
Všichni jen tuší, jaké je nové album Radiohead, my ale víme. Komentovaný tracklist novinky Hail to the Thief. Čtyři stránky o této kapele a netradiční průvodce po rodném Oxfordu ve stopách Radiohead. 

Téma:
Letní festivaly. Kompletní festivalový průvodce, od rocku po techno. Vyberte si svůj festival v našem pavoukovi a  vyhrajte vstupy v sms soutěži!!

APRÍL!!! Dostali jsme vás naší aprílovou kachnou? A kdo ještě nám naletěl? Pracovní Sobota - skupina, jakou svět neviděl... Exkluzivní reportáž jakou jinde nenajdete!

Cardigans mají novou desku…Folk nebo country? To budete koukat!!!

"Dělá mi potíže být sama sebou," říká Macy Gray nad novým albem. Jekyll a Hyde? Upřímně řečeno, dost hloupá hláška.?

Od Hypnotix odešel Bourama, přišel Strictly a s ním I nová deska Bagua. Co přesně to divné slůvko znamená? To si přečtete právě u nás.

Čeho si žádá Marilyn Manson? Zjistili jsme pro vás, jaké požadavky má tato superstar na naše promotéry. Ne, drogy jsme tam nenašli, kondomy ale ano...

Trueby Trio - tři muži ve  výtahu vydávají konečně své debutové album. Ale proč ve výtahu?

A dále: rozhovor s Banco de Gaia, Bow Wave, Puretone, Hex, Morcheeba exkluzivně o novém albu Monkey Business, hrobeček: Swervedriver, retro: Dead Can Dance, navštívili jsme za vás: Maďarsko, Geomusic: Irák, 13 stran recenzí, filmy, koncerty, kluby, 10 stran novinek, připravované desky, foto měsíce, technika, přehled rádií, soutěž o trička Tata bojs, orgasmuhodný 5CD set Compost, DVD a videokazety, fade out: Yvonne Sanchez, oblíbená alba odhaluje Petr Fiala, pravidelný fejeton Richarda Krajča a plno dalšího...to vše na 100 stranách.

Předplaťte si Ultram:x a ušetříte 500 Kč. 10 čísel a 10 CD ročně jen za pouhých 690 Kč.
predplatne@ultramix.cz  AKCE!!! Prvních 1000 předplatitelů dostane navíc 2CD Prague Loves Paris zdarma.