15.05.03
Open Air Field - Větší než jste čekali?

  Open Air Field rozprostře hudební vibrace na ploše 40.000 metrů čtverečných na kterých vyrostou 2 velké live stage a 5 tanečních stanů. Máte-li jakkoliv mlsný jazýček, vaše oblíbená hudební příchuť může být v kteroukoliv chvíli plně uspokojena. V dramaturgii festivalu najdete vše od trance až po jazz. Kromě toho poskytne festivalové městečko tradiční bary, restaurace, vinyl shopy, obchody s oblečením a suvenýry :o), meeting pointy, fotostánek by techno.cz, mobilní jednotku časopisu Xmag, kino, a další atrakce, jak už jste na nejpohodlnější mega akci u nás zvyklí. 
Brány areálu se návštěvníkům otevřou ve 14.30 s hudební produkcí začneme v 15.00 CET. 

  Níže naleznete line-up letošního festivalu Open Air Field doplněný o československé umělce. Těšte se na Loutkův ranní set, nejnadupanější domácí hip-hipery Indyho a Wiche, Dje roku Orbitha, agenturního maskota Ottomana, první live vystoupení projektu ZKA4T, slovenský objev Veneer, dnb jak ho vidí Shadowbox Mafia, techno od Agenta a spol, breakbeat od známých pražských firem, nebo elitní progressive squadru s účastí slovenského kulturisty Martina Haberlanda. Jestliže sami hrajete, Durex Love Zone je příležitostí pro vás. 

A je toho ještě mnohem víc...

Airfield Main Stage:
Laurent Garnier, System 7 live, Free*Land live, Tom Middleton, Indy a Wich, Veneer, Loutka, Michael Burian, Lucca, Ottoman, Orbith, Groof

Jazzy Chill Stage:
Mixmaster Morris, Jazzanova DJs, Jaga Jazzist live, Pork DJs, Soil, Blue, Hoffee, ZKA4T live, Ash

Techno Wigwam:
Cari Lekebusch, Kevin Saunderson, Agent, Dave Fish, Matrix, Kaiser Soze, Pavel Krejdl, Džejár, Nika 77

Shadowbox Jungle Zoo:
Goldie, Blame, Mat (trife.life!), Koogi, Im Cyber, Akira, Nitrous, 2K, Babe LN

Breakbeat Conference Centre:
Adam Freeland, B.L.I.M., Bosh-k, Pintlich, Voita, Cubik, Saku, Kaplick, Philip TBC, Dys-Martin,

Progressive Zone:
Sumsonic DJs: Paul Rogers, Chris Gainer, Airto, Fun, Lana, Javas, Martin Haberland, Rai, Mystic,

Durex Love Zone:
New Talents