15.05.03
BUGGED OUT!

  BUGGED OUT! aneb "SMETÍ VEN" přivítá Experimentální prostor Roxy v pátek 23.května a bude to už páté pokračování  - tentokrát s podtitulem "SUCK MY DECK".
  BUGGED OUT! byla v roce 2001 vyhlášena nejlepší klubovou nocí na území Velké Británie a to je rozhodně pocta, která se na ostrovech nerozdává jen tak.
BUGGED OUT! za dobu své existence přivítala na svých večírcích určitě to nejlepší, co současná taneční scéna nabízí, včetně top hvězd Carla Coxe, Umeka, Chemical Brothers,
  Fatboy Slima, Dave Clarka, Toma Middletona, Phila Kierana (ten byl v loňském roce vyhlášen nejlepším irským dj-em a producentem) a v neposlední řadě Justina Robertsona, kterého budou moci slyšet návštěvníci festivalu GO PLANET ROXY v rámci BUGGED OUT! ARÉNY -  společně s Philem Kieranem a Davem Angelem.
  BUGGED OUT! na svém květnovém vydání v klubu Roxy tentokrát nabídne talentovanou dvojici FC KAHUNA, která se může pyšnit velmi zdařilým loňským albem MACHINE SAYS YES.Toto album je plné acid house a elektro - funky nálady a hudební kritici po jeho vnímavém poslechu rozhodně nešetřili chválou.
BUGGED OUT! je noc, která si nikdy nehrála na pozlátka, dekadentní náladu nebo touhu po slávě. Jejím cílem bylo, je a bude navazovat na dnes už letitý odkaz původní ACID HOUSE CULTURE, kdy hudba a její prezentace prostřednictvím djs byla vždy na prvním místě. To bude platit i v pátek 23.května a pánové JON a DAN KAHUNA budou rozhodně připraveni přesvědčit publikum v Roxy o svých kvalitách.
  BUGGED OUT! svými sety podpoří i zástupci domácího Roxy Bookingu v čele s AIRTEM, který se ujme role předskokana Kahůnovců a v deep lounge chill outu LUCAS a talentovaný PC. Plazmatickou videoprojekční parádu představí PHASE a světelnou show budou režírovat pánové z WILD MUSIC.
BUGGED OUT! vstupenky je možné předkoupit v síti Ticketstream, případně si je rezervovat s 10% slevou na adrese tickets@roxy.cz
A výrok některých hudebních novinářů? "Kdo nebyl na Bugged Out!, ten jako by nebyl!"
DaW

FC KAHUNA
Talentovaní Dan a Jon Kahuna, kteří tvoří projekt FC Kahuna, nikdy neměli moc velký zájem o popularitu v tom dobrém ani špatném slova smyslu. Jsou známí svojí kritikou komerční scény (většina jejich rozhovorů pro média se opravdu moc vážně brát nedá) a určitě se nechtěli ocitnout mezi naprostou špičkou producentů minulého roku. Jejich více než podařené debutové album "Machine Says Yes", jemu předcházející single "Hayling" se zvukem futuristické verze Acid housu a příjemně chytlavým vokálem (oba kousky vydané v dubnu roku 2002 labelem City rockers) a následné kritiky je ovšem přesně na tuhle příčku, umístěnou hodně vysoko, téměř katapultovaly; album plné elektro-funkových nálad, retro zvuků z éry osmdesátých let a současné kvalitní elektroniky vás naprosto vtáhne. Ačkoli nejsou pokrevní bratři, jejich hudební souznění a naladění je přivedlo k používání přezdívky FC Kahuna, a při poslechu jejich tracků nebo remixů (mají za sebou doslova remixérskou "šňůru" pro Lukea Slatera, Morela, Felix Da Housecat), vám dojde, proč se o nich nedočtete jinak než o duu – prostě dokonalá spolupráce. Jejich práce je jedinečná, a můžete si být jisti, že ať chcete nebo ne, stanete se obětí jejich tech-house a breakbeatového hudebního pohrávání si s vaší myslí. Naposledy jste je u nás mohli slyšet na jejich skvělém vystoupení v rámci Open Air Field v roce 2000 a po tříleté pauze se šance vidět tyhle dva borce zopakuje v Roxy na Bugged Out!