15.05.03
NOVÝ XMAG LÁKÁ NA FESTIVALY

  Uběhl měsíc a na stánky dorazil nový XMAG. Jak už napovídá travnatá titulka a květnatý nápis, květnové číslo se s mírným předstihem zabývá blížícími se letními festivaly. Dali jsme dohromady kompletní přehled chystaných festivalů a seznamy interpretů, kteří na nich vystoupí. Můžete si tak v klidu a s dostatečným předstihem naplánovat, kam a proč v létě zajdete. V naší anketě se navíc dozvíte od nejdůležitějších promotérů, které hvězdy chtěli pro svůj festival získat a proč to nevyšlo.
  Abychom zase ale tolik nepředbíhali, je tu zbytek XMAGu. Tentokrát vám nabízíme více než malé množství rozhovorů s opravdovými hvězdami. Od Timo Maase jsme se dozvěděli, co si myslí o Georgi Bushovi, povídali jsme si s Davem Angelem, Scanem X a Armand Van Helden nám prozradil, proč je na fotkách takový drsňák. K tomu máme pro vás profily současných hrdinů scény Audio Bullys, Futureshock a projektu H_Foundation, krátce se vracíme k Dance Awards a podařilo se nám vyzpovídat promotéra neuskutečněné velké párty Flash.
  Cédéčko, které jsme tentokrát přibalili k časopisu, má rovněž hodně společného s festivaly. Jeho autor, DJ Justin Robertson, se totiž na nich objeví a pokud bude hrát tak skvěle, jako na CD předvedl, určitě je na co se těšit. Na své si přijdou hlavně milovníci pozitivního tech houseu, který je tu řízlý housem, tu elektrem, tu vokály. Set je pestrý, jak má být, a my jen doufáme, že se něco tak dobrého neobjevuje na XMAG CD naposledy.
Shrnuto a podtrženo, existuje celá řada důvodů, proč si nový XMAG pořídit. Takže neváhejte a běžte pro něj.