15.05.03
GO PLANET ROXY
14-05-2003

Dovolujeme si Vás informovat o novinkách, týkajících se open air festivalu GO PLANET ROXY, který se bude konat ve dnech 20. a 21. června v Táboře.

1) Do pondělí 19. května (včetně) mají návštěvníci poslední možnost si koupit lístek za bezkonkurenčně levnou cenu (680,- Kč za dvoudenní lístek), připomínáme, že i pro návštěvníky, kteří chtějí navštívit pouze jeden den festivalu, je tou nejlevnější variantou si koupit nyní dvoudenní lístek a využít ho případně jen na jeden den jejich výběru.
Pro ty, kteří si koupí lístek na GO PLANET ROXY do této doby přímo v klubu Roxy, jsme nachystali malý dárek: mohou si vybrat, zda k lístku dostanou zdarma ZEN kompilaci (mixed by Joel Einhorn) anebo ROXY- náramkové hodinky.
Ostatním jsou k dispozici lístky v síti Ticketpro.

2) Před samotným festivalem se v klubu Roxy odehraje celkem 6 WARMUP akcí, jejichž seznam naleznete níže. Jak zjistíte, pokrývají tyto akce žánrově téměř celý pestrý záběr festivalu GO PLANET ROXY, tudíž si na své přijdou fanoušci živých koncertů (dub, rock, hardcore a ethno), tanečních hudebních stylu (hiphop, techno, drumandbasss a house) ale i divadelních a sportovních aktivit. Na každou z těchto akcí mají návštěvníci první hodinu po avizovaném otevření klubu 100 korunovou slevu, pokud se na vstupu prokáží zakoupenou vstupenkou na festival GO PLANET ROXY. To znamená, že pokud navštíví všechny tyto akce, tak si za takto získanou slevu mohou koupit takřka další lístek na festival. Tato sleva se týká následujících akcí:

- Sobota 24.5 
HIP HOP SLAM 
kapely: MOD THA BLACK MARVEL FEAT. MR PROBZ (nl), DIZZASTARR (cz) 
djs: DNS (nl - ex DMC champ), JURGEN

- Neděle 1.6 
koncert LEE "SCRATCH" PERRY & MAD PROFESSOR & ROBOTIKS

- Čtvrtek 5.6
4ELEMENTS 
freestyle BMX contest
live: CLOU
djs:  Wich, Weck

- Sobota 7.6
ELEKTRA
Djs: ELECTRIC INDIGO (at), ACID MARIA (ger), ORBITH, LADIDA, IXER

- Pátek 13.6
11. NAROZENINY ROXY PRAHA - FC ROXY
Live: RECYCLER
Djs: MEAT KATIE, MICHAEL BURIAN, JOEL EINHORN, RAI, VOITA, LUCAS, CHRIS SADLER, CUBIK, NEXT, BLUE, ASH, STANZIM,...

- Sobota 14.6
IN DA BUSH - jungle session
Divadelní představení DISCO PIGS
Djs: MISS DEE (ger), IMCYBER, 2K

3) Došlo k malé změně v djském lineupu festivalu. Dje LUKEa VIBERTa, který nebude moci na festivalu GO PLANET ROXY vystoupit, nahradí následující interpreti:

- BONOBO (ninja tune rec. - uk)
- BEANFIELD Dj TEAM (compost rec. - ger)

4) Pro další aktuální novinky sledujte webové stránky www.goplanetroxy.cz na kterých se dočkáte každodenních aktualizací a užitečných informací.

Kontakt:
Tolga.alacam@goplanetroxy.cz