15.04.03
Novinky z Lighthouse.cz

  Tou první je, že kontury Open Air Field se již začínají vynořovat z mlhy a míří k našemu majáku. Festival se uskuteční 27. června v obvyklém prostředí letiště Borek u Proboštských jezer. Jména prozradíme již brzy, věřte, že je opět na co se těšit. Hudby se na vás chystá dost, a to na dvou live scénách a stanech v rytmech techna, house/progressive, drum'n'basu a breakbeatu. Line-up může navíc svou účastí obohatit kdokoliv z doposud neznámých Djů či kapel. Stačí poslat na naší adresu vaše demo a krátké bio. 

  Druhou novinkou je čtvrté pokračování Breakbeat Conference. Do konferenčních prostor klubu Roxy míří 10. května dvojice Stanton Warriors za podpory domácích Djů Koogiho, Stanzima a Dys-Martina. Polovičku Stanton Warriors Marka Yardleyho jste již mohli vidět na loňském OAF, kde odehrál nezapomenutelný set s Lee Coombsem, když Dominic nestihl spojení z Anglie. 

  Perličkou na závěr je  koncert legendárního a elektro-akustického projektu Vidna Obmana připravovaný na 15. květen. Za projektem stojí již od konce 80. let belgický hudebník a skladatel Dirk Serries, který má na svém kontě více než 20 alb a také množství spoluprací s dalšími velikány etno-ambietní hudby. Pražský koncert se uskuteční k vydání druhého CD - Spore v rámci trilogie inspirované Dantovým Infernem. K neopakovatelnému zážitku by měla přispět nejen hudba, ale také speciální zadní projekce a exkluzivní prostředí Salestínského divadla v Kobylisích.  

Více informací najdete na adresách: 
www.lighthouse.cz
www.openairfield.cz
www.lighthouse.cz/conference