15.04.03
GROOVE Star Wars Edition

Párty ve stylu hvězdných válek
DJs: Ravi McArthur (Reverbations - UK), Chris Sadler, Madman & Raju

Pátek 18.4. 2003 od 22:00
Vstup do 24:00 150,- následně 200,- 
Klub DUPLEX, Václavské náměstí 21, Praha 1

  Tento pátek pořádá klub DUPLEX ve spolupráci s agenturou OR-FEA exkluzivní vydání pravidelné noci GROOVE - Star Wars Edition!

  Galaktickou republikou zmítají nepokoje. Vznikly spory ohledně zdanění obchodních cest k odlehlým hvězdným soustavám. Chamtivá Obchodní federace doufá, že záležitost vyřeší její smrtící bitevní lodě, které zahájily úplnou obchodní blokádu malé planety Naboo. Zatímco Republikový kongres vede o těchto dramatických událostech zdlouhavé rozpravy, nejvyšší kancléř tajně vyslal dva rytíře Jedi, ochránce míru a spravedlnosti v galaxii, aby konflikt zažehnali... ti se však rozhodli, že se cestou zastaví v klubu DUPLEX a vezmou s sebou ještě několik nejznámějších postav z jejich oblíbeného příběhu!:)

  Během večera, na který vás přivedou již od vchodu ke galaktickému teleportu 2 Jediové, potkáte několik známých postav z oblíbených Star Wars, které se budou pohybovat mezi tanečním parketem a speciálními vesmírnými dekoracemi za zvuku hvězdné house-music, doprovodu exkluzivní StarWars projekce a mnoha dalších vychytávek! Nebude chybět ani galaktické občerstvení, které pro tuto noc nahradí tradiční čerstvé ovoce, vesmírné drinky, kosmická electric boogie show a další všemožné vychytávky!

  Hlavním hostem tohoto večera bude velký příznivce Star Wars - anglický housevý DJ z formace Reverbations UK - Ravi McArthur (SKINT rec.), po jehož boku stane mocný Jedi - Chris Sadler. Doplní je statní Droidé - Madman a Raju a chillout-zone pro tuto noc ovládnou členové vesmírného senátu - Stanzim a Blue.

Ravi McArthur
  Ravi McArthur odstartoval svou DJskou dráhu přibližně před 9ti lety v undergroundovém stylu Hard Techno a Industrial Gabber na tehdejších free parties - pod sound systémy Jiba, The Avit Army a SP23 - Spiral Tribe. Následně v jeho životě uskutečnilo velkou změnu setkání s spřátelení s DJem a producentem Asadem Rizvim. V tu dobu přišel na chuť měkčí muzice - konkrétně typickému anglickému housovému soundu. On i Asad milovali house music víc, než cokoliv jiného ve svém životě. Společně s muzikantem Charliem Inmanem z Appleheadz a Tomem Gilleronem po sléze založili známou formaci a label Reverbations. Na tomto labelu vyšly kupříkladu Rabího remixy známých producentů jako je B.T., Robbie Williams a dalších. Formace Reverbations následně fungovala také především jako taneční Live-act. Ravi působí v současné době ve skupině Impossible Beings, které by měla v brzké době vyjít deska u známého labelu End Recordings a i nadále se věnuje tvorbě remixů - například pro labely Loaded a Tiga´s records.