15.04.03
Open Air Field 2003

  V kalendáři letošní domácí festivalové sezóny nemůže pochopitelně chybět ani Open Air Field 2003. Ten se uskuteční 27. června ve známé lokalitě letiště Borek u Proboštských jezer. 
  Jména umělců, kteří zde vystoupí nechme ještě chvíli pod pokličkou, nicméně jisté je, že festival opět na české open airy přivede řadu legend, i nových objevů na poli světové elektronické hudby. Pokud jde o dramaturgické schéma, jako tradičně se můžete těšit na dvě live stage, a stany v rytmech techna, jungle, breakbeatu a house/progressive. 

  V konkurenci domácích festivalů se OAF tradičně profiluje jako festival se špičkovou, sofistikovanou a různorodou hudební dramaturgií, s velkým důrazem na pohodlí návštěvníků. O jejich spokojenosti svědčí fakt, že dle umístění v anketách popularity, je OAF zdaleka nejoblíbenějším festivalem u nás. Kdo pravidelně sleduje dění na klubové scéně, je si jistě vědom faktu, že řada dnešních hvězd jako Layo&Bushwacka, Paul Oakenfold, Carl Cox, Adam Freeland, Dave Clarke, Rob Playford, Justin Robertson, Massive Attack ... poprvé vystoupila v ČR právě díky agentuře Lighthouse. Neusilujeme o prvenství ve velikosti, návštěvnosti, nebo údernosti jmen headlinerů. Naší devizou je pohled vpřed, profesionální přístup a zkušenosti prověřené více než 60 akcemi v produkci Lighthouse.

  Pro více informací sledujte www.openairfield.cz a www.lighthouse.cz  kde se budou postupně objevovat aktuality ohledně festivalu. Začínající DJs a kapely, také upozorňujeme na možnost zasílat svoje dema, a zahrát si na OAF 2003. 

  Předchozí ročníky festivalu Open Air Field získaly následující ocenění:
Akce Roku 2000 (Czech Techno,  CDMA)
Událost Roku 2001 (Dance Awards)
Mega Akce Roku 2002 (Dance Awards)