Roxy Promotion uvádí
08.04.03
Last MIX

Resident Dj TRÁVA (lex rec.)
Support Dj LANA (vinyl.cz)
Special guest MOOSE AKA MUSIQUE (uk)

Sobota 12_04_2002 @ roxy

  V sobotu 12. dubna budeme svědky derniéry residentní noci dje Trávy MIX. Tato stálice domácí scény se odebírá na dlouhodobý odpočinek za hranice České Republiky a na této noci ho budeme mít možnost slyšet na velmi dlouho dobu naposledy. Jeho hostem bude tentokrát Dj MOOSE AKA MUSIQUE, univerzální Dj, který vydává svou produkci na labelech jako XL, Positiva, Skinnymalinky a hlavně na značce Owen Ready. Vydává pod mnoha jmény (Moose, Philter, PF Project, Stuntmen, Tzunt, Party Faithful) a na kontě má mnoho svých singlů, remixů a dvě kompilace ze série Euphoria. Tento dj je dobře známý na Slovensku, ale má za sebou i hraní v předních britských (Fabric, MOS) i světových klubech (Rex v Paříži, Chemistry v Amsterdamu, atd). Hudebně můžeme od něho očekávat zajímavou fúzi techhouse, progressive a breaků. Vedle hostitele Dje Trávy bude celou noc zahajovat dj LANA a v chilloutu zahraje Significant Brother. 

Dj MOOSE
  Za posledních 12 let se Moose moc nevyspal; jeho djská kariéra ho doslova vzala na cestu kolem Evropy. Francie, Irsko, Dánsko, Rusko, také dvakrát Slovensko, zkrátka všechna myslitelná evropská místa kam se prodávají letenky. A vedle cestování se také objevil na mnoha radiových show; jeho univerzálnost (našlapané breaky ale i sladké housové pasáže) je prostě vítaná všude. Moose ovšem také slaví úspěchy coby producent i jako zvukový inženýr. Produkci začal spoluprací s Jamie Whitem v roce 1995 společným projektem Party Faithful když vydali pecku "Let there be house" na vinylu. Dalším z jejich projektů byl "PF project" - z této spolupráce vznikl počin "Choose life" (se slavnými samply z Trainspottingu), který se nějaký ten pátek držel v první desítce v anglických hitparádách.   
  Moosovo dlouhý výčet remixů jako by navíc určoval "kdo je kdo" v taneční hudbě; stačí se podívat jaká jména remixoval - Nitin Sawhney, Dave Matthews, Thick D, Monie Love, Afrika Bambaataa, Phats & Small, Adamski a mnoho dalších.
  A co plánuje do budoucna v roce 2003? Moose pokračuje v remixérské a produkční činnosti a dále se stará o svojí značku "Oven ready" a studio v Londýně. Jako dj získal rezidenci v Londýnském klubu ‚Loosen Up‘ a chystá turné po Asii, Austrálii a Novém Zélandu.