Roxy Promotion uvádí
26.03.03
REASON

Dj LOTTIE (BBC radio1 / bugged out! - UK)
LOUTKA (beeswax), TVYKS (eastbase/paper rec.)

Sobota 5_4_2003 @ roxy

Po velmi dlouhém snažení se agentuře Roxy Promotion podařilo zabookovat do klubu Roxy nejžádanější djku současnosti. Anglická djka LOTTIE, která se tímto titulem honosí, je v současné době na absolutní špičce ženského djingu ve Velké Británii a Praha bude mít tu čest jí uvítat v sobotu 5. dubna na noci REASON v klubu Roxy. Tato noc, na kterou se měsíc co měsíc zve světová djská celebrita, vyniká také svou vizuální propracovaností. Djka LOTTIE, která v Anglii bývá častým hostem na legendárních nocích BUGGED OUT! a je residentní moderátorkou populárního britského tanečního rádia BBC RADIO1, hraje unikátní směs hardhouseu s funky technem a poslech jejího setu by si neměl nechat ujít žádný fanoušek taneční hudby. Sekundovat jí budou dvě stálice na domácí houseové scéně: mistr zábavy a nestor tuzemské scény LOUTKA a Dj TVYKS, který nedávno vydal spolu s Djem Pat Heartem (pod jménem Afro Ginger) na britském labelu Distraktion remix skladby "I Wanna be a pair" a také si zahrál ve Stockholmu s Hakanem Lidbem, u kterého rozpracoval další track.
  V chilloutu zahrají Djové BLUE a STANZIM, světelný park bude obsluhovat LJ technical, chybět nebude ani laser, videoprojekce od Phase a vychytané dekorace.
Lístky lze rezervovat s 10% slevou na adrese tickets@roxy.cz

Lottie
Pro djku Lottie (vzniklo zkrácením jména Charlotta) byl tohle skvělých pár let. V roce 1999 vyhrála cenu pro nejlepšího DJe na hudebních cenách Ericsson Muzik Awards a na žebříčku 100 nejlepších Djů je mezi nejlepšími devíti Djkami. Talent Lottie poprvé uplatnili promotéři Londýnské přední party noci The Gallery, kam byla vybrána jako rezidentní DJ. Dnes hraje po celé Anglii a náleží jí titul první dámy Bugged Out; rovněž je velmi známá na Anglickém Radiu 1, kde v roce 2001 působila rovněž jako rezident. Od deep a tribal, přes hutný tech-house s příchutí vykrouceného diska, Anglického a Amerického funky soundu, to je hudební záběr této všestranné djky.