26.03.03
COOL NIGHT in "ONE NIGHT CLUB"

Chceš se stát součástí ojedinělého večírku plného sexy hudby, vzdušných dekorací,  smyslných vůní, bláznivých světel a extravagantních  modelek ve svůdných modelech ?

Pak právě pro Tebe připravila agentura FREE PRODUCTION zcela netradiční , v Českých Budějovicíh nevídanou show, na které vystoupí známá pražská  houseová legenda DJ LUMIÉR a s ním coby DJ-ka Miss 2000 MICHAELA SALAČOVÁ společně s francouzských DJ-em hrajícím v posledních dvou letech na legendárním španělském ostrově Ibiza TEDDYM B.

První patro budovy  tržnice IGY bude 18. dubna pro tuto speciální příležitost přetvořeno na luxusní hudební klub vyzdobený mnoha metry látkových dekorací a provoněno aroma svícemi společně s novými vůněmi PUMA Flowing. 

Čím dál populárnější streatwerové modely značky PUMA předvedou extravagantní krásky z modelingové agentury DEE-DEE Praha.

Široký sortiment alko i nealko nápojů Vám nabídnou stále usměvaví barmani z restaurace Zeppelin pro tuto příležitost pracující na tomto večírku. Mistři mýchaných nápojů ohromí Vaše chuťové smysly u koktejlového baru.

Mecca Praha, Vyhlídka Brno, Fabric Ostrava, Radost Praha......... NE !! 
COOL NIGHT in "ONE NIGHT CLUB"............ ANO !!