Roxy promotion uvádí
26.03.03
CLIMAX

Special guest Dj RALPH LAWSON (20:20 vision - UK)
Resident Dj CHRIS SADLER
Support Dj JAVAS 

Pátek 29_03_2003 @ roxy

  Březnové vydání CLIMAXu - rezidentní noci Chrise Sadlera v Roxy chystá hned dvě překvapení.Tím prvním je, že Climax oproti běžným zvyklostem bude už v pátek 28.března a tím druhým je vystoupení britského dj-e, producenta a zároveň majitele renomovaného labelu "20:20 VISION" - RALPHa LAWSONa.Ten měl původně hostovat na Climaxu v srpnu, ale povodňová katastrofa tenkrát tento záměr neumožnila.
CLIMAX patří bezesporu mezi nejnavštěvovanější a zároveň nejrozjetější klubové noci v Evropě. Jména jako Justin Robertson, Ashley Beedle z X-Press 2, Mar Y Sol, James Holroyd, Trevor Rockcliffe….. potvrzují dobrou prestiž Climaxu v zahraničí.
  CLIMAX a jeho atmosféra stojí a padá s jeho rezidentem Chrisem Sadlerem, jehož sety pravidelně doplňuje magická zvuková mašinka zovoucí se sampler Yamaha SU 10. Zvuková koláž tím pádem dodává jeho setům další výrazný náboj energie, která odjakživa ke Climaxům patří.Odměnou za dlouholetou věrnost vinylovým černým plackám je pro Chrise Sadlera podepsaná smlouva se slavným house labelem Subliminal a úspěšně zprodukovaný singl "Attack of the grok". 
  RALPH LAWSON, CHRIS SADLER a houseová brněnská stálice JAVAS budou v pátek 28.března vést Climax opět k jeho vrcholu. Jako bonus dostanete příjemny chill out v režii dj-e Krystoffa společně s jeho singlovou kolekcí Radio 1 songů, čerstvé ovoce podávané Camyou a možnost rezervace s 10% slevou na tickets@roxy.cz
  A jak se dostat na Climax zadarmo a navíc dostat tričko Roxy? No přece správně zodpovědět soutěžní otázku (platí pro tři výherce).

Soutěž o tři volné vstupy na CLIMAX a 3 trička Roxy:
Jak se jmenuje rezidentní noc Ralpha Lawsona, a ve kterém městě ji můžete vidět?

Ralph Lawson (20:20 VISION/BACK2BASICS/RANDOM FACTOR)
  Ralph Lawson je od roku 1994 rezidentem známého klubu v Leedsu Back to Basics. Jeho nástup na houseovou scénu byl stejně pohotový a přímočarý jako styl, kterým míchá desky, což ho vyneslo mezi nejoblíbenější světové djs. První tracky mu vychází u labelu Soma, netrvá dlouho a s Carlem Finlowem a Huggym Ralph zakládá vlastní label 2020 Vision a po dva roky mu věnuje spoustu práce, aby z něj udělal renomovanou značku. V té době na něm vydává i své první nahrávky. Je pravidelným hostem na všech významnějších akcích po celém světě. Na oslavách milénia na Bondi Beach v Sydney rozehříval publikum před Carlem Coxem a renomovaným časopisem Mixmag byl  v roce 1999 zařazen mezi Top Ten světových djs. Není to tak dlouho, co jej novinářský veterán píšící o house Bille Brewster postavil mezi nejlepší světovou desítku djs, vedle takových jmen jako jsou Sasha, Danny Tenaglia, Daft Punk a Frankie Knuckles.
  Jeho produkci můžete znát také pod synonymy jako Otaku, Wulf n Bear, Wolf n Flow či Urban Farmers, a pod jeho remixerským dlatem se již prohnuli výtvory interpretů jako FatBoy Slim, Felix Da Housecat, Jori Hulkkonen či Hakan Lidbo.