12.03.03
Chapter
Klub DUPLEX, sobota 15.3. 2003

  Čerstvě znovu otevřený klub Duplex na Václavském náměstí 21 si Vás srdečně dovoluje pozvat na první kapitolu klubové noci Chapter, která je rezidentní nocí DJe Cubika, jeho hosty budou DJ Josef Sedloň společně s Car-Lem, který ho bude doprovázet na perkuse a DJem Madmanem. Celá noc Chapter se ponese v duchu různých odnoží house music, tedy deep, progressive a tech-houseu. Na akci je připravena videoprojekce, go-go dancers, čerstvé ovoce , které novou kapitolku ještě více zpříjemní.

Pozor - mimořádně mezi 22:00 a 23:00 vstup zdarma! Po té 150,-. 

DJ Cubik
  Hraje aktivně od roku 1995, poprvé začal pravidelně hrát v klubu Újezd (95-96), po té v klubu XT3, Punto Azul a Piranha, na první větší party pořádanou agenturou Lighthouse hrál v rove 1997 společně s Colinem Dalem v Roxy, od té doby hrál na mnoha parties a festivalech, nejčatěji na parties a festivalech agentury Lighthouse a v klubu Roxy a navštívil téměř všechny kluby ve větších i menších městech. Má zkušenosti s hraním i v zahraničí a to Německu (Berlín, Rostock a Hamburg) a na Slovensku (Košice).
Jeho styl hraní procházel v minulosti různými proměnami, ale v současnosti jeho DJ-set balancuje na hranici třech tanečních stylů- tech house, deep house a progressive house, které se snaží okořenit breakbeatem. 
V současnosti se také intenzivně věnuje hudební tvorbě v projektu FO3 společně se Šimonem Dvorským. V dohledné době by jim měla vyjít prvotina u labelu Lighthouse recordings, který by měl remixovat i jeden světově známý DJ.  

DJ Josef Sedloň
  Jinak také dlouholetý promotér a spolumajitel agentury Lighthouse, moderátor Rádia 1, začal hrát v roce 1996 a od té doby hraje na všech možných parties a festivalech, jeho nejoblíbenějším stylem je tribal tech-house a breakbeat s výlety do progressivních houseových vod. Má za sebou také dvě úspěšné kompilace pro časopis Tripmag resp. Xmag.