Roxy Promotion uvádí
07.03.03
Z E N

Special guest Dj ROWAN BLADES (UK)

Resident Djs MICHAEL BURIAN (flesh/jpa), JOEL EINHORN (roxy praha)
Deep house chillout: RAI & DAN COOLEY (roxy praha)

Sobota 15_03_2003 @ roxy

  Měsíc se s měsícem sešel a opět je tu čas na nejbarevnější ze všech pravidelných roxy-klubovek. ZEN se změnami, které proběhli na sklonku roku, dostal do kategorie nejrozjetějšího mejdanu, jak jistě mohou dosvědčit všichni návštěvníci posledního pokračování s djem Philem Thompsonem, kde se děli věci přímo neuvěřitelné. Tentokrát budou residenti MICHAEL BURIAN a JOEL EINHORN hostit britského Dje ROWANA BLADESe, od něhož se můžeme dočkat velkých experimentů na poli trance/progressive hosue. V značně oblíbeném deep house chilloutu budou servírovat asfaltové placky djové Dan Cooley a Rai a pokochat se můžete i novým interiérem chilloutové stage. Pozor na mědvedy! Na hlavním sále budou vládnout dekoracím opět mohutné světelné tubusy, doplněné o UV záření, videoprojekci od Phase a laser od Wild Music. Must go!

  Rowan Blades - jeden z dodnes hrajících djů, kteří měli tu čest stát u samotného zrodu taneční scény v Anglii; zatímco se většina jeho kamarádů pilně učila na zkoušky, Rowan doslova žil Acid housový příběh na ravových parties, jejichž jména dnes patří k hudebnímu folklóru (Biology, Sundance,..). Bylo mu pouze 15 let, když se jeho jméno začalo objevovat na letácích beatových akcí té doby (tyto letáky jsou dnes raritou mezi sběrateli). 
Jeho obchod Rhythm syndicate dnes patří ke špičce britských nezávislých obchodů a značka téhož jména v současnosti získává reputaci labelu, který vydává underground progressive house té největší kvality. Zvuk prvních nahrávek by šel přirovnat ke zvuku Sashi nebo Johna Digweeda, postupně se zvuk labelu okořenil vlivy Dannyho Tenaglii, Rocky nebo Peace division. Rowan Blades se ovšem nedrží jedné rychlosti a jednoho stylu a aktuálně pracuje společně s Culture Rapper (UK) na ruzných tracích downtempového ražení.
Z klubů a zemí, kde si zahrál jmenujme například: Norsko, Hong Kong, Japonsko, Austrálie, Čína, Brazílie, Argentina, Ibiza Florida, 'Spundae' v San Franciscu, 'Twilo' klub v New york city nebo klub XIII v Moskvě.