05.03.03
Unity 2003 Feel 3
...united we stay!

28.3. 2003 Bratislava, Koliba
11.4. 2003 Praha, Velká Chuchle

  Rok se s rokem sešel a agentura UNITY tradičně ve spolupráci se značkou 3Bit se opět rozhodla připravit pro všechny milovníky taneční muziky pokračování loňské úspěšné párty UNITY Feel3. Kritéria pro letošní pokračování byla jasná z našich 2 posledních akcí - kvalitní line-up, dobrý prostor, spousty vychytávek, co nejlepší zvuk, masivní světelný park, originální dekorace, maximální pohodlí pro návštěvníky akce - zkrátka všechno, co dokáže nejlépe podpořit pořádnou atmosféru, které bychom stejně jako v loňském roce chtěli samozřejmě docílit. 

  V letošním roce jsme učinili zásadní rozhodnutí - uspořádat tyto párty 2. První z nich se odehraje velmi netradičně za hranicemi naší republiky, které však pro většinou z nás jsou stále spíše pomyslné. 28.3. se ve Filmových ateliérech v Bratislavě - Kolibě, odehraje UNITY 2003 FEEL3, v jejímž line-upu stanou DJs: Chris Liebing (CL rec. DE), Electric Indigo (AT), Ladida, Pavel Krejdl, Toky, Agent, Benelux a Dalo. Vzhledem k tomu, že se na Slovensku dostává taneční scéna do plných obrátek, věříme, že se nám podaří připravit pro všechny naše sousedy pořádný mejdan. 

  11.4. se však ale opět vrátíme do Prahy, abychom v našem velmi oblíbeném "obřím klubu" na závodišti ve Velké Chuchli rozjeli další párty, na které budou stejně jako v loňském roce 2 pódia, doplněná samozřejmě kvalitním chilloutem. Hlavnímu pódiu bude kralovat legenda elektronické muziky - Djka a producentka MARUSHA, která se tak po dlouhé době objeví opět v ČR. Další lahůdkou bude jistě vystoupení velmi úspěšné electro-techno producentky a DJky Moniky Kruse. Doplní je již tradičně rezidentní UNITY DJs - přední české techno-hvězdy DJs Ladida, Pavel Krejdl a Agent, king of cz electro DJ Orbith a young star DJ Madman. 
  Druhé pódium "Live-happy stage" se ponese ve znamení house, tech-house a progressive music a obsadí je oblíbené české live-acty, doplněné o exhibiční vystoupení známých i méně známých českých DJs na 4 gramofony! Těšit se tak můžete na dvojičky ve složení DJs Loutka vs. Airto, Stereophonic Experience, Miquel vs. Šmaf, Raju vs. Enrico a live-acty: Dereka Charveta a Trancegate, které doplní svým kombinovaným setem z gramofonů a sampleru DJ Chris Sadler! 
  Chillout má na starost již tradičně ověřená formace DJs - PanDan. I v letošním roce bude samozřejmě pro zjednodušení přístupu na akci zřízená kyvadlová doprava zdarma ze Smíchovského nádraží.

  Vstupenky na tuto akci můžete zakoupit v předprodeji za přijatelných 250,- Kč (+ poplatky) a na místě za 330,- Kč. (Slovensko 250,- / 300,- sk)

Více informací na www.unityparty.cz