Roxy Promotion uvádí
02.03.03
M I X

Special guest MR. C (the end - UK)
Live: OVER 3 (lex rec.)
Resident dj TRÁVA (lex rec.)
Support dj AIRTO (roxy praha)

Chill out: SIGNIFICANT BROTHER

Pátek 7_03_2003 @ roxy

  MR. C je v Čechách dobře znám především díky vystupování v legendární elektronické kapele SHAMEN, která měla v první polovině 90. let lví podíl na rozjezdu klubové muziky. Skladba "Edineser Good" se stala celosvětovým hitem. Spolu s Layo Paskinem a M. B. Bushwackou jsou vlastníky všeho co se honosí nálepkou "The End:" label The End, známý klub The End a společně tvoří i The End Soundsystem. Na jejich labelu taktéž nedávno vyšlo MR. C nové album s názvem "Change", které v současné době bourá hitparády. Pro jeho fenomenální djský styl je charakteristická propracovaná fúze našláplých tracků od electra přes techhouse až po techno. Během této noci se naživo představí i partička OVER 3, která již několikrát v Roxy dokázala s jakou lehkostí dokáže roztančit své publikum. MR. C bude hostit domácí ikona klubové scény Dj TRÁVA, který právě dokončil remix skladby "I'm not really optimistic" od domácí elektro-ambientní skupiny The Ecstasy of Saint Theresa. Suportovat bude ještě dj AIRTO ze stáje roxy praha. V chilloutu nás pak uzemní SIGNIFICANT BROTHER se svou směsí pohodových a ještě pohodovějších CDs.

Mr. C
  Mezinárodní top Dj, inovativní producent, zakladatel labelu Plink Plonk, frontman legendární skupiny Shamen, spolumajitel superklubu The End. Toto jsou pouze některé atributy chlapíka, který ovlivnil vývoj taneční scény jako málokdo jiný. 
  Jeho oddanost experimentování všeho druhu a jeho kredit v utvoření standartů pro sofistikovanost všech podžánrů taneční hudby mu zajistili celosvětové uznání a on pokračuje ve své cestě povýšit tuto kulturu do nových dimenzí.
  V roce 1989 se stal zpěvákem skupiny SHAMEN a jeho charisma, skladatelské a produkční vlohy udělaly z této partičky jednu z nejoblíbenějších tanečních formací všech dob - jejich singl "Ebineezer good" se v roce 1992 držel na prvním místě UK charts po 4 týdny.
  Energii a prestiž, kterou získal svou zkušeností v kapele, převedl do undergroundové Dj scény. Jeho flexibilnost v kombinaci s jeho vysoce kultivovanou technikou mu dovoluje se pohybovat na pomezí žánrů od futuristického house přes funky techno, psychadelické breaky až po abstraktní acid elektro. 
  Mr. C je v současné době residentem vyhlášené klubové noci "Subterrain" v klubu The End. Z jeho produkce pocházejí takové klasiky jako "Birds and Bees" na labelu The End či kompilace "Subterrain 100% Unreleased", který obsahuje tracky od lidí jako Stacey Pullen, Terry Francis, atd. 
Mr C v loňském roce vydal své debutové samostatné album s názvem "Change", z kterého pochází i singl "Circles of Love", který zdomácněl v kufru mnohých djs. Na jeho další pražskou návštěvu se můžete těšit v pátek 14. února, kdy bude po roce opět hostem dje Trávy na noci MIX.