Roxy Promotion presents
27.02.03
In da BUSH  jungle session

Special guest Dj ZINC (true playaz/solid -UK)
GHONZALES (roxy praha) vs BABE LN (roxy praha, tribo) in welcome back2back 3 h set, INSPIRAL X62 (dvoika.troika)
Down tempo chill out EKUMENA DJS

Sobota 08_03_2003 @ roxy

  S prvními jarními paprsky se do Roxy po velmi vydařené zlámané zimě chystá další jungleová lahůdka. Po LTJ BUKEMovi na noci Progression Sessions a Dj MATRIXovi, které spojují labely Virus a Metro a taktéž obrovský zájem příznivců zlámaných beatů, se objeví v české premiéře v sobotu 8. března v klubu Roxy Dj ZINC. Reprezentuje vlastní značku True Playaz, kterou dal dohromady se svým parťákem dj HYPEm a s PASCALem, jež je pověstná zábavnými jump-upovými tracky promíchanými se stepem. V současnosti mu na ní vychází aktuální EP "Freenote", jinak jeho styl mohou posluchači znát z hitovek "Casino Royale" nebo "Fairslight". Prostě se na pověstném mejdanu IN DA BUSH - jungle session můžeme těšit na vysmátou a rozjetou zábavu jak je u True Playaz vždy dobrým zvykem. Pestrá dramaturgie této noci počítá i se stálicemi české dnb scény Dj GHONZALESem, jenž se právě vrátil po půl roce z Londýna (samozřejmě s kufrem nabitým spoustou nových pecek) a djkou BABE LN, kteří se v 3 hodinovém setu budou střídat za 3 gramcemi. Sekundovat jim bude INSPIRAL X62 ze stáje dvoika.troika. Vyklidněné placky do chill outu si tentokrát nachystali zástupci EKUMENA DJS. O světelný park se postarají stále dokonalejší HYPNOVISON - versus projekce Phase. I tato noc bude zajisté hudební lahůdkou pro nalomené fajnšmekry. 

  Od svých nejrannějších nahrávek Zinc platil za unikátního producenta v oblasti drum'n'bassu a na konci dekády jeho vinyly definovaly standard v beatově orientovaných klubech. Jako dj se  etabloval na začátku devadesátých let; poté následoval logický krok - studio. Kolem roku 1991 přišel za Zincem dj Hype a přesvědčoval ho, aby rozběhli spolu label. Netrvalo dlouho a spolu s Pascalem dali dohromady dnes již legendární značku True Playaz. Jak sám Zinc o True playaz říká a žertuje: "Hype rozhoduje o tom, co přesně se vydá a na čem se to vydá. To je pro mě dobré; když složím track, který sedí, tak ho dáme na vinyl. Když ne, prostě ho vyhodíme. Jsme rovnocenní partneři, ale Hype na sebe bere veškerou zodpovědnost, když je nějaký malér - a to je super." Sami o sobě skromně říkají, že jsou všichni tři natolik zaměstnáni labelem, že vlastně ani neví, v čem spočívá jejich úspěch. "Ačkoli hodně lidí tvrdí, že bezpečně poznají vinyl vydaný True Playaz, nemůžu říct, že bychom měli nějak výrazně odlišný zvuk. Jenom děláme to, co jsme dělali vždycky a snažíme se zásadně neměnit myšlenku se kterou jsme značku rozjeli", dodává Zinc, který svojí kariéru shrnuje slovy "Občas je to trochu šílené a je za tím vším tvrdá práce, ale nic bych neměnil - je to dobrý". 

  Co tedy můžeme čekat? Starý dobrý junglový zvuk, zábavné jump-up tracky promíchané se stepem, prostě vysmátou a rozjetou zábavu na kterou jsme u True playaz zvyklí.