24.02.03
DUPLEX 4 ALL aneb revoluce opět v Praze!

  Bylo nebylo, jednoho krásného dne se pražští clubbeři rozhodli, že se již déle nebudou koukat na to, jak si zástupci z horních desetitisíc a českého showbusinessu užívají svých radovánek v prostoru, který je přímo zrozen pro pořádný mejdan! Luxusní interiér se spoustou pohodlných sedaček, prosklenými stěnami s překrásným výhledem na noční Prahu, rozlehlou romantickou terasou pro oddech či rozjímání a navíc špičkovým zvukovým aparátem a skvělými světly... . 
  "Jaké by to tak mohlo být, kdyby se v takovém prostoru místo pražské smetánky sešli ti, kteří více než své peníze milují kvalitní hudbu a bandu kamarádů na příjemně rozjeté párty", honilo se na počátku této revoluce hlavami jejích hlavních aktérů, jenž následně odstartovali velký boj o převrat!

  Výsledek je však jednoznačně úspěšný - tento prostor je teď totiž náš a my si ho teď budeme náležitě užívat! A nejen my, ale vy všichni! Vy, kteří máte rádi dobrou muziku, potrpíte si na příjemném prostředí s místy, kde si můžete pohodlně na chvíli odpočinout od paření a kde nemusíte utrácet žádné horentní sumy na barech.

  Pokud nevěříte, uděláte nejlépe, když se přijdete sami přesvědčit na vlastní oči, uši a chuťové buňky! A jak to udělat, aby vás tahle zkušenost nic nestála? Přijďte se podívat zdarma a k tomu navíc dostanete drink na přivítanou! To všechno již  v sobotu 8.března mezi 22. a 24. hodinou v rámci mimořádné OPENING PARTY v DUPLEXu, které budou vévodit svými sety Djs Craig Hampson, Orbith, David Bowles, Lucca, Raju a Madman. Celou akci dále zpestří vychytaný chillout, jenž bude umístěn na terase ve speciálním vyhřívaném stanu s dostatečným prostorem pro odpočinek či lehký tanec. Zde vaším uším budou lichotit svými sety oblíbení pražští DJs RAI a Dan Cooley. Dále se můžete těšit na sexy go-go performance a barmanskou fire-show, electric boogie exhibition, ale všemu bude kralovat - jak doufáme - hlavně dobrá zábava!

  A co se týká klubu do budoucna - těšit se můžete na vystoupení prakticky kompletní české DJské špičky, jejíž zástupci se budou v klubu pravidelně objevovat. Příležitost však samozřejmě dostanou také mladí nadějní DJs, kteří jsou v současné době stále ještě stavěni do pozadí taneční scény. Návštěvy zahraničních umělců jsou již v dnešní době v každém pořádném klubu samozřejmostí, takže se můžete těšit minimálně každý měsíc na nějaké známější jméno "z dovozu". Dalším lákadlem budou jistě různé stylové párty, originální performance, doprovodné programy a další a další vychytávky. To vše od 8.3. v klubu DUPLEX na Václavském náměstí 21 v Praze.

Za DUPLEX production team 
Madman & Raju
www.duplexduplex.cz